A TNT zakója avagy az év bukása

 
Beküldte: tess 2007 June 28, 8:54-kor a(z) Hírek témába.

heartland_zako.jpg
A Treat “Everwood” Williams nevével jegyzett Heartland valami kegyetlent zakózott az utóbbi időben. A TNT nagy nyári dráma sorozata ugyanis nem épp a várakozásoknak megfelelően teljesít. Pedig látszólag adott volt minden a sokerhez. Van pár neves tv-s arc a produkcióban és a sorozatot a TNT atyaúristene a The Closer vezeti fel. Na és pont ez itt a baj jelen esetben. A Heartland kegyetlenül elmarad a The Closer-től. Számokban ez kifejezve, olyan 30%-os esés, amit a nagy országos csatornák már rég kaszával bűntetnének. Ez persze kábel, szóval nincs mit tenni mint time slot csere. Az esélyek még így is egyenlőek a nullával, de a hírek szerint a beígért 13 rész lemegy, vagy egy picivel kevesebb.

Hála a kemény vizsgaidőszaknak a Pilot kimaradt, de ahogy nézem nem vesztettem vele sokat, hisz a hazai fórumok szinte meg sem említik a sorozatot. Így van egy olyan érzésem, hogy elveszik a sűlyesztőben. Bár kitudja aztán. Múlt évben a Saved járt hasonló cipőben, aztán kiderült róla, hogy egy kegyetlen nagy sorozat. Tényleg azt is folytatnom kéne. ÁÁÁÁ ezért utálom a vizsgákat!

UPDATE:
Némi kábeles nézettség vizslantás után bátran  kijelenthetem, hogy a Heartland  akkorát hasalt, mint még senki az évben. A 2. rész nézettsége kemény 3 millió volt. Most gondolom mindenkinek folyik a nyála, hisz kábeles viszonylatban ez több mint jó. Na de akkor jöjjön a The Closer nézettsége: 6,5 millió. Akárhogy is számolom ez több mint 50%-os csökkenés, szóval ennek a sorozatnak csak napjai vannak már. Kábeles viszonylatban még mindig durván teljesít, de ha a tendencia marad, akkor lassan a kutya se fogja nézni.


free web stats