Egy műfaj kezdete?

 
Beküldte: tess 2007 June 29, 10:14-kor a(z) Hírek témába.

Nemrég nézegettem a hazai felirat terméseket és mire bukkantam! Hát a Sanctuary-ra! A jelek szerint a sorozat már be is fejeződött, hisz kint van mind a 4 rész felirata. Szokatlan mód teljesen meg is feledkeztem a sorozatról, ami a amaga nemében több mit úttörő. Az érdemeit a Pilot-jában már elsoroltam, így most ettől eltekintenék. Helyette a furcsa üzletpolitikát jegyezném meg. A részek közt ha jól emlékszem 2 hét volt, így csak az igazán fanatikusok tudták pontosan a dátumokat. Az az alig 20 perc, meg szerintem elég sok embernek még az életkedvét is elvette a folytatástól. Számomra is darálás lesz, de nálam mi nem az!
sanctuary.jpg
A másik nevetséges dolog a netes terjesztés. Ugye a sorozat webisode, vagy mi a szösz. Inkább webmini! A lényeg hogy a részek csak online jelentek meg, amiket meg is lehetett venni holmi potom pénzért. De kérdem én ki az a barom, aki megvette! Az ilyen sorozatokat a legegyszerűbb meglovasítani, így az ismertebb torrent oldalakon alig pár percel a premier után már fent is voltak. Vicces mi?

Akárhogy is nézzük a Sanctuary-nak mindenképpen sok érdeme van és mindenképpen érdemes róla beszélni. Még akkor is ha elég rendesen megosztja a közvéleményt. A sorozat remélhetőleg példa értékű volt sokaknak, így hamarosan magával hozza  a követőket, vag esetleg egy lehetséges folytatást.


free web stats