Chase – Pilot

 
Beküldte: tess 2010 September 22, 23:03-kor a(z) 2010/11 sorozatai,Chase,Pilot témába.

Volt idő, amikor Jerry Bruckheimer neve egyet jelentett a minőséggel és a látvánnyal mind a mozi termekben, mind a tv képernyője előtt. Aztán a mestert elkapta a gépszíj és halmozni kezdte az élvezeteket, ami a végére odáig vezetett, hogy már minden szarhoz a nevét adta. Az egyik trágyakupac tetején pedig ott villogott a Chase felirat.

A történet amúgy szövetségi marshalokról szolnak, aki fene nagy bad-ass arcok és mindent megtesznek a köz védelméért. Ezt már az első másodpercek megemlítik, ugyanis a phasszagyerekek múltévben 90 000 rosszarcút nyomtak a hűvösre. Mi speciel most egy csapatot követhetünk nyomon, ahol egy szőke csaj a domináns és neki van egy vagány faszi sidekickje meg egy újonca. Ja és egy velejéig gonosz rablógyilkosa, akit ugye okkupálni kell mihamarabb a közérdekében…

chase-pilot

Jennifer Johnson hajdanán szebb napokat látott író volt, elvégre mégis csak a Cold Case és a Lost scriptjein munkálkodott, na meg persze a számomra kult Reunion-ból is kivette a részét. Ellenben amit itt művelt, az maga volt a nyers terror. Ekkora kliségyárat rég nem láttam már, holott mostanság tényleg sok szar úszkál a felszínen. A történet az első perctől kiszámítható, mi több hasonlót minden évben vagy 20szor látunk. A karakterek felszínesnek sem nevezhetők, a színész játék meg elveszett valahol a fene nagy majmolásban. Merthogy azért akad itt pár ismertebb név Amuray Nolasco (Prsion Break), Cole Hauser (K-Ville) vagy Jesse Metcalfe (Desperate Houswieves) személyében, de sajna egyiküktől sem telik többre, mint a random statisztaszerep. A legnagyobb vicc viszont kétségtelenül Kelli Giddish (Past Life, All My Children), aki mindáron bad-ass bitch akart lenni, de nagyon nem ment neki. Amúgy most komolyan, nem is tudom megmondani mikor láttam ennyire tehetségtelen nőt főszerepben, az irritálóan kifejezésmentes pofaszerkezete meg csak a hab a tortán.

Az egészben mégis a legszörnyűbb, hogy az NBC ezt put pilot címen kérte be, vagyis ha nem lesz belőle sorozat, akkor kártérítést fizetnek. Inkább fizettek volna, akkor a szerencsétlen David Nutter mérlege is érintetlen maradt volna. A sztár pilot rendező ugyanis most randán mellélőt.

Az NBC most pont olyan faszán betalált a szarkupacba, mint egy éve a CBS a The Forgotten-nel. A gond csak annyi, hogy a másik hasonszőrű procedural krimi még az első pár rész után élvezhető volt, de ezt már a Pilot után a fenébe kívánom. Annyira egyszerű és primitív, hogy a 30 éve alkesz csövesek a Blahán sem tudnának meglepődni rajta.

Premier: 2010/9/20
Írta: Jennifer Johnson
Rendezte: David Nutter
Nézettség: 7,94M
This entry has a rating of 1

free web stats