Let’s get ready to hospital

 
Beküldte: Kanyecc 2010 September 23, 12:54-kor a(z) Heti adag témába.

Csütörtökön az újoncok létszáma kicsit mérséklődik, amit nem is bánunk, de azért lesz bőven mit nézni. Javaslom, hogy tessék szelektálni az „első héten” és csak azokat nézni, amire tényleg kíváncsiak vagytok.

Újoncok:
ABC: My Generation
(előzetesek).
NBC: Outsourced (előzetesek).
CBS: $#*! My Dad Says (előzetesek).

mygeneration-promo08

2 szitkom, 1 dráma. Ma este ez lesz az újonc részlegnek a menetrendje. Kezdjük magyar módra. A My Generation kicsit elképzelhetetlen volt számomra májusban, mert valljuk be, ez a visszatérek „10 évvel később, hogy szembesüljenek egykori önmagukkal” felállás nekem rejtély. Nem is mozgat meg, így biztosra veszem, hogy a $#*! My Dad Says, avagy a Bleef My Dad Say előbb kerül lecsekkolásra, hiszen manapság a twitter elég rendesen felfutott és ennek a koncepciónak a gyökere ott lett lefektetve. Az Outsourced beleillik az NBC csütörtöki szitkomblokkjába, már csak azért is, mert egy munkahelyi szitkomról van szó. A The Office remek felvezetője lesz.

comedy-outsourced-569-320[1]

Visszatérők:
ABC: Grey’s Anatomy – 7. évad premier
(előzetesek).
ABC: Private Practice – 4. évad premier (előzetesek).
NBC: Community – 2. évad premier (előzetesek).
NBC: 30 Rock – 5. évad premier.
Fox: Bones – 6. évad premier (előzetesek).
Fox: Fringe – 3. évad premier (előzetesek).
CBS: The Big Bang Theory – 4. évad premier
(előzetesek).
CBS: CSI: Crime Scene Investigation – 11. évad premier (előzetesek).
CBS: The Mentalist – 3. évad premier (előzetesek).

Óvakodjunk a visszatérő részlegtől, mert nem fog kegyelmezni. Mondom a kedvenceket, amiket mindenképpen elsők között fogok lecsekkolni: a The Mentalist, mert úgy az alap sorozat nálam; a The Big Bang Theory, amit átköltöztettek hétfőről; a Fringe, amit az idő múlásával megszerettem. Az ABC kórházas részlegéről biztosan nem lesznek részünkről kritikák, így ha van olvasóink között lelkes nézője, akkor nyugodtan megdobhat bennünket vendégírással. A kimaradt sorozatok létéről útközben fogok dönteni.

NUP_141131_0288


free web stats