CBS: Jericho – Promo

 
Beküldte: tess 2006 June 5, 10:27-kor a(z) 2006/07 sorozatai témába.

jericho.jpg
Műfaj: Dráma
Gyártó: CBS Paramount
Az évad: 13 részesre tervezik
Szereplők: Skeet Ulrich (“Into the West,” “Miracles”), Gerald McRaney (“Deadwood”), Pamela Reed (“Proof of Life,” “Tanner ’88”), Ashley Scott (“Birds of Prey”), Kenneth Mitchell (“Odyssey 5”), Sprague Grayden (“John Doe,” “Joan of Arcadia”), Lennie James (“Sahara”), Michael Gaston (“Blind Justice”), Erik Knudsen (“Saw II”)
Executive Producer: Stephen Chbosky (“Rent”), Jon Turteltaub (“National Treasure”), Carol Barbee
Rendező: Jon Turteltaub

Jake Green hazatér szülővárosába Jerichoba. Mindenki örül a rég nem látott vendégnek, szóval tiszta idilli az egész. De ekkor hirtelen minden elektromos berendezés elszáll, az állatok megbolondulnak és az eget furcsa felhők borítják el. A közelben felrobbant egy atom bomba és ennek hatásai teljesen elszigetelték a kisvárost a külvilágtól. Hamarosan el is kezdődnek a találgatások, hogy vajon ki tette és hogy vannak e még túlélők? És legfőképp, hogy maradhatott életben a város lakossága.

Ezt várjuk tőle:
Skeet Ulrich az egyik kedvenc színészem, így nekem nagyon bejön már most a promo is. Másrészről végre valami eredeti amit eddig még biztosan nem láttunk. A hangulata elég darkos és ahogy megfigyeltem inkább az érzelmek állnak a középpontjában. Bevallom nem nagyon rajongok az ilyen sorozatokért (anno ilyen volt a Carnivale is), de már időszerű volt ismételten egy. A túlélési esélyi magasak, minden a felvezetésen múlik, de száz hogy megéri az első évadot.


free web stats