My Generation: Az idény 2. kaszája

 
Beküldte: Kanyecc 2010 October 2, 1:57-kor a(z) Canceled/Ended: 2010/11,Hírek témába.

Beindult a gépezet. A második héten már elkezdődtek a kaszálások. A sort ugye a Fox kezdte a Lonestar-ral, amit az alacsony nézettsége miatt lőtt le. Majd a My Generation folytatja, ami az ABC csütörtök estéjén helyezkedik el.

Az ok megint csak kézenfekvő, hiszen a pilot epizódjakor se nyitott szépen. Mindössze 5.22 milliónyi nézőt tudott leültetni. Noha a Community előtt zárt (ami 5.01 milliót hozott), azért lehetett sejteni, hogy a héten már ennyire se fogja vinni, mivel a célközönség részéről mindössze a 13. helyen zárt (a 16-ból). Az 1×02-es részével mindössze 3.94 milliót sikerült összehoznia, ami édes kevés. A Community simán lenyomta ilyen számok mellett. Sőt, a Vampire Diaries produkálta azt a ratinget 18 és 49 év közötti nézők körében, mint amit ő.

Egyelőre nincs semmi infó, hogy a hátra maradt epizódokkal mi lesz, illetve hogy a helyére mit tesz az ABC. Délelőtti hírmorzsáinkban szerintem már lesz szó róla. Este felére pedig érkezik a pilot részről egy kritika, mert berkeinkben még nem született egy sem. Egyébként 13 epizódra rendelték be, kérdés, hogy mennyi készült el ebből.

(Ha a statisztikát nézzük, akkor eddig nagyon kézenfekvő volt, hogy melyik sorozatnak kell mennie és melyiknek maradnia. Az ABC ezzel a húzásával, akár a V második évadjának a premierjét is előrébb hozhatja, hiszen egy órás timeslot szabadult fel, így ha ősszel kezdene bele az idegenek sztorijának, akkor még lenne is esélye, hogy jó felvezetést kapjon. Csak hát ehhez variálnia kellene, mint az a Fox tette a Lie to Me-Human Target-Lonestar trió esetében.)


free web stats