Castingolnak mindenütt

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 12, 9:35-kor a(z) casting témába.

  • Kissé régebbi hír, de azért ne szárnyaljuk el mellette, mert igazi polgárpukkasztó! Victoria Beckham – igen a focista Beckham feleségéről van szó – nem kizárt, hogy vendégszereplőként fog feltűnni kb. 2 rész erejéig az Ugly Betty soron következő évadjában!
  • A Grey’s Anatomy is leszerződtetett egy állandó szereplőt, még hozzá a harmadik évad fináléjában feltűnő Chyler Leigh! Azonban a Spinoff sorozatánál is megy a begyűjtés, hiszen oda meg KaDee Strickland kapott állandó szerepre munkát!
  • Két új színész – Kevin Pollak és Kevin Alejandro – csatlakozott a Shark szereplőgárdájához! Egyesek szerint – kiszívárgott pletyka – mindketten visszatérő szerepet kaptak, majd meglátjuk! Pollak egy új LA-i körzeti ügyvédet fog alakítani, míg Alejandro Stark csapatának egyik tagját!
  • Az ABC meggondolta magát a Caveman-nel kapcsolatban és főszereplőt váltott! (Sztem mindenki emlékszik erre az újoncra, mely tele van ősemberekkel!) Dash Mihok helyett Sam Huntington fog feltűnni a sorozatban, de a csavarnak még koránt sincs vége, hiszen még a karakternevet is Jamie-ről Andy-re változtatták meg! Hol itt a logika?! Mindegy! Továbbá (…) a pilot részt is felteszik a polcra és helyette csinálnak egy olyan részt, melyben kiderül, hogy honnan is jöttek ezek az ősemberek!
  • A Heroes-hoz folytatja a további hős keresést! Egy újabb spoiler, szerint ikrek is fognak szerepelni a soroztatban! Még nem megerősített hír, de belsős: Lehetséges, hogy Barbara és Jenna Bush-ról van szó!
  • Úgy tűnik a Smallville brigádja is rátalált a SuperGirl-re egy kanadai hölgy – Laura Vandervoort – személyében, azaz ezt álítja a People magazin!

free web stats