Flash Forward: Tavalyi évad high conceptje

 
Beküldte: Kanyecc 2010 October 16, 15:51-kor a(z) Flash Forward témába.

Bocs, de egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni a FlashForward mellett, melyet félévvel ezelőtti kasza után az elmúlt hetekben újra előkaptam és ledaráltam. Pontosaban az utolsó 5 epizódra tegnap/ma este/éjjel került sor. Osztottam, mert valljuk be, sok kiszámítható dologgal találkozhatunk benne, viszont összességében mégsem sikerült annyira rosszra, mint az sokan állítják. Mondjuk, adnék neki egy 3-3.5/5-öt.

vlcsnap-2010-10-16-15h47m42s229

Twitteren volt egy-két kikelés a nézése közben, mert ugye muszáj volt, mert jó irányvonalat vett a sztori, csak éppen mégis üresnek véltem összességében. Ezt az ürességet viszont rá fogom fogni a kaszára, mert tényleg úgy ért véget a sorozat, hogy ebből bármi lehet.

Az már egy másik dolog, hogy egy esetleges második évadot mennyire várnék. Kellőképpen felcsigáztak, tény, viszont szerintem a FlashForward leginkább darálva jöhet be a nézőknek, amikor nem kell hetente várniuk a friss adagra. Teljesen élvezhető volt, jó volt a szórakozásfaktorja. Spoilereket mellőzni szeretném, ezért csak annyit mondanék, hogy a második ájulás ötlete nagyon ötletes volt, viszont a többszörös kisebbet többre tudtam értékelni, de tényleg.

vlcsnap-2010-10-16-15h47m54s91

Másrészről, amivel abszolút megvettek, az az 5 torony, amelyből a jelenben már csak egyetlen egy volt jelen. Nagyon tetszett. Jó húzás volt. Rosszakra nem térnék ki, mert felesleges. A high concept kedvelőinek ajánlom. Arra pont jó volt, hogy leültessen a The Event elé, mert muszáj volt egy hasonló témájúval folytatnom az estémet.

This entry has a rating of 3

free web stats