Greek – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 18, 12:22-kor a(z) Greek,Pilot témába.

Azt hiszem az ABC Family soha sem lő mellé a sorozatokkal! Most is egy olyant rendelt be, amelyet el tudnék nézni, még ha nem is vett le a lábamról! Jó hűs szobában, kellemes kikapcsolódást nyújt, hiszen a korombeli színészekkel van tömve rakva! Megy a főiskolai bulázás, bulizás hátán! Az érdekesebbnél érdekesebb emberek megismerése, a lúzer stréberek meghagyagoljanak stílusban!

greek_101.jpg
A történet Rusty-ról szól, aki ebbe a világba csöppen bele, hiszen első éves főiskolás hallgató lesz, azonban van egy kis bibi, előtte agyba-főbe ment a stréberség, és ez itt nem nyerő! Testvére – Casey – segítségére számítana a beilleszkedés szempontjából, azonban ő ott kerüli, ahol tudja, nem is csoda, hiszen a lány kolli – vagy valami diákszövetség – elnöke, vagy kije! Nos, Rusty-nak is, mint a többi diáknak érdeke, hogy bekerüljön a fiúk “klubjába” – ez olyan mint a filmekben lévő alfa-béta-deltás közösségek – ezen a téren pedig Calvin veszi szárnya alá!

Hogy mi teszi még is jó sorozattá, ezt az amúgy átlagos sorozatot? Hát a sok bombázó csaj, melyből már az első percekben kis ízelítőt kapunk, ami az idő múltán, csak egyre szaporodik! Mi kritikusok őket hívjuk eyecandy-knek, hiszen nem a történetért nézzük, hanem inkább miattuk!

És hogy a történet még érdekesebb legyen, az első rész az “újoncok” válogatásáról szól, azaz amikor a közösség megrémisztve az utánpótlást viccesen eljátszák a beszaratos szitukat, ami a végére kiderül, hogy csak pusztán kamu, és egyben tagság a csajok és a bulizás világába, ami ebben a korban létfontosságú! (azaz szerintük) Rusty a stréberség mellett még szobatársára sem lehet túl büszke, hiszen kifogott egy igen keresztényt!

A sorozat a már említett ABC Family műsorán péntekenként! A csatorna eddig 10 részt rendelt be! Kíváncsian várom a fejleményeket, hogy lesz-e folytatás!

This entry has a rating of 2

free web stats