Dirty Jobs – 6×01

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 18, 16:47-kor a(z) magyar ajánló,Pilot,reality témába.

Hétfőn azt, hiszem mindenkinek feltűnt, hogy k*rva nagy pangás volt nálunk! (Leszámítva az estét, mert akkor mindent pótoltunk nagyjából)! tess dolgozott, én meg a magyar közgyógy örömeit élveztem (azaz két és fél órán átvártam, hogy bekerüljek a dokihoz) De se baj, hiszen az előtérben volt tv, abban pedig a Discovery ment! Imádom egyébként ezt a csatornát, és nem is baj, hogy ennyit kellett várnom, hiszen akkor most szóra se méltatnám a Dirty Jobs-ot, ami egyébként marha jó, és érdekes is egyben!

dirtyjobs.jpg
Szóval Discovery, telis tele jobbnál jobb műsorokkal! Mivel itthon én nem tudom fogni, csak újdonságot látok rajta! A műsor lényegében a címen alapszik. Olyan munkákat mutat be, ami vagy nem minden napi, vagy cselekvői nem éppen mondhatók szerencsésnek! Akár egy Ice Road Truckers is szerepelhetne benne! És mind ez Mike Rowe vezetésével történik, aki nem csak küldő szemlélője az eseményeknek, hanem ki is próbálja azokat!

És mit értünk “piszkos munkán”? A szar lapátolástól kezdve, a házbontáson keresztül, a csótányirtásig mindent el lehet képzelni, amihez kevés gusztus kell! A 6×01-es részben például egy reklámtáblát állítanak fel egy nap alatt! Kifúrják a földet, belehelyezik az oszlopot, ezt bele betonozzák, stb. Minden rész egy külön munka! És amint azt írtam feljebb nem csak nézi, meg is tapasztalja! És ezt értsétek szó szerint: Kipróbálja milyen egy markológépet vezetni, egy darut irányítani, betonozni, táblát összerakni rekord idő alatt apró darabjaiból! És ez csak ez a rész volt!

És, ha ezek után valakinek felkeltettem volna a figyelmét, annak javaslom a szerda 22.00-át, ugyan is ekkor megy a Discovery-n!


free web stats