The Universe – 1.01 – The Sun (a.k.a Pilot)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 20, 19:57-kor a(z) Dokumentumfilm,Pilot témába.

universe1.jpg
Igen, jól látjátok, és nem csal a szemetek! Egy újabb History Channeles sorozatot hoztam el nektek! És itt jegyezném meg, hogy nem ez lesz az utolsó, hiszen a hétfőtől kezdve új nézeteim vannak az ismeretterjesztő csatornák körében! A sort, még anno kedvenc ismeretterjesző-sorozatommal kezdtem meg! Aztán hanyagolódott a téma – már mint a Guru-n, amúgy nem – amíg fel nem tűnt az Ice Road Truckes! Addig nem is tudtam a History Channel létezéséről!

Most ne várjatok tőlem semmi kritikát, hiszen egy ismeretterjesztő-sorozatot, hogy lehetne fikázni? Inkább ez a poszt kedvcsinálóként könyveljétek el magatokban! A sorozat az egész univerziómot karolja fel, és nyújt betekintést, a végtelen világegyetem már felfedezett részeibe, valamint teóriákba, hogy mit rejthet az ismeretlen! Így nem is csoda, hogy ez lett a cím!

A bolygókon, holdakon kívül másra is kitérnek (lásd a köv. részek tartalmát itt), így ismereteinket szép számú adatmennyiséggel bővíthetjük! Én kis koromban ilyesmivel akartam foglalkozni, már mint csillagász akartam lennem, így nem csoda, hogy megfogott! Ha esetleg valakit érdekelne, az vagy filecserélő portálokon keresztül, vagy a History Channel műsoráról juthat hozzá/nézheti meg! Eddig, ha jól tudom 7-8 rész jött ki! Október 30-án pedig jön a DVD, melyet 50 dollárért vehetünk meg!


free web stats