Aliens in America – 1.00 – Unaired Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 21, 14:58-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Aliens in America,Pilot témába.

Ma sem éltünk hiába? – Kicsit elhamarkodott kijelentés volt azt hiszem! Lehet, hogy inkább ki kellett volna várnom az október 1-jei premier dátumot, mert ezzel ölni lehet! Sokkoltak a látottak! :] Na jó, annyira nem vészes a helyzet! Nem szólom le még, hiszen csak egy részen vagyok túl, és még egy darabig egy is lesz, de így első benyomásra: pakisztán kontra repear 0-100!

aliensinamerican_100_a.jpg
Szóval, egy kamerás szitkomról lenne szó, mely a 16 éves Justin Tolchuk-ról és családjáról szól! Mondanom sem kell Justin fenn van a 10 legnagyobb lúzer listáján, így állandóan érik a sértegetések, meg a kínosabbnál kínosabb helyzetek! Anyja az igazgatóval próbál napi rendre jutni ebben a témában, aki végezetül egy cserediák-programot javasol a probléma megoldására! Be is neveznek egyre, azonban a várt nagy menőnek külföldi – aki felfutatta volna – helyett egy pakisztáni – szintén lúzer – gyereket kapnak, Musharaff személyében!

Ennél kínosabb már nem is lehetne a helyzet! Anno igen bizakodó voltam a sorozatot illetően! Nem is értem, hogy kapott 55%-os túlélési esélyt tőlem! Jah már tudom, akkoriban igen sok szitkomot nyomattam! Röhögés nem igazán volt az egész rész alatt! Néha mosolyodtam el, no meg fogtam a fejem, hogy ennél nagyobb égés már nem jöhet! …de! De jött! Gondolok itt, mikor neki álltak Alahhoz imádkozni; vagy éppen rock zenét Musharaff milyen szolidan nyomta, majd később felpörgött!

Kicsit mint ha családba maradna! Már mint a CW családjában, hiszen Everybody Hates Chris vonásokat véltem felfedezni! Mondjuk annak a fehér változata, erősen kifejezve! Ott is megy a kommentálás rész közben, valamint ott is vannak a főszereplőnek olyan “haverjai”, akikkel jobb a békesség! Az igazgató, azonban viszi fel felé a sorozatot! Most, ha megöltök sem tudom, melyik sorozatban van még hasonló, de a Hex-ben is! És a szobájának falán lévő próbléma táblát se feledjük ki a sorból! Nagyon ott volt!

Amin viszont csodálkoztam, hogy ugye bár Scott Patterson váltotta Patrick Breen-t az apa szerepében, mivel volt egy olyan megállapodása a csatornával, hogy a Gilmore Girls végén beteszik egy sorozatba! Ami ugye bár ez lenne, azonban ebben a részben még Patrick az apa és nem Scott! Érdekes nem, de bár?

Zenére is tennék kis kitérőt, hiszen az amerikai rock-punk, mellett pakisztánból is érkezik némi újdonság! Két igen eltérő műfaj egy sorozatban! Merész, de nem volt hátrány!

Mennyi esélye van, így az (unair) pilot után?! Hát ez egy jó kérdés! Azt viszont tudom, hogy az One Tree Hill midseason-ös státuszát, áthelyezték full évadosra, ugyan is a 12 helyett 22 részt rendeltek be belőle! Nos, ő vár egy felszabaduló helyre! Talán éppen az Aliens in America-jéra! Elől járóban csak annyit, hogy ez harmat gyenge pilot! És nem adok neki sok esélyt a hétfői fergetegben! 13 rész mind esettre berendelve!

This entry has a rating of 0.5

free web stats