Studio 60 – 1.12 – Monday

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 21, 23:03-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_112.jpg
Premier:
2007/01/22
Írta: Lawrence Trilling
Rendezte: Dana Calvo, David Handelman

Elérkezett egy újabb év! Danny, miután Jordannek bevallotta érzéseit iránt, a nő állandóan csak kerülgeti, azonban ő nem áll le még ezután sem! Tom ráveszi magát és elhívja Lucy-t egy randevúra, melyet a lány el is fogad! Jack-re és főnökére is nagy teher nyomul, ugyan is a bízotsági tanácsot meg kell valahogy győzniük teóriájukról, miszerint nem kötelesek fizetni bírságot! Ehhez viszont Zhang Tao-t kell meggyőzniük, hogy vonja vissza macau-i projektüket a csatornával!

Megjegyzés: Nálam nem volt több hónapos szünet, maximum egy hetes, de ez a rész tényleg odatett! Mondanom sem kell, hogy ez volt a bevezető, ugyan is dupla rész következik, ami igen izgisra várható! Most is zajlottak az események, mint még az elején és ez jó! Ez kell a shownak, bár ne tudnám, hogy nem lesz folytatása, de remélem ezt ti is tudjátok! Ugye? :D

Danny és Jordan kapcsolata, hát ebből nem tudom mi fog kisülni, de hogy Jordan nem adja olyan könnyen oda magát az is biztos! És ahogy mondta, van neki így is elég gondja (volt férje, kirúgáshoz közel áll, baba) ezen kívül is! Tom végre lépett és milyen jól tette! Úgy tűnik Lucy is kedveli, csak ne hogy sírás legyen a móka vége! Matt is nyomul Hariet-re, csak kicsit másképpen, mint a többiek! Ez már 3 szerelmi szál, és még jöhet új is akár! Wáó!

Most, azonban Jacknek kell nagyot alakítania, hiszen rajta múlik minden! Az öreg nagyon jó fej, és sokan bírják! Van egy olyan megérzésem, hogy sikerülni fog, de az még odább van!

This entry has a rating of 4.5

free web stats