Chuck – 1.00 – Unaired Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 23, 9:45-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Chuck,Pilot témába.

Minden napra egy újabb finomság! Kíváncsi leszek mikor szakad meg ez a sorozat! (Már, mint nem (TV) sorozat, hanem sorozat (1, 2, 3…)! Reggel még pihent vagyok! :]) Remélem minél később, mert most úgy ráérek! Chuck, aki nem Norris! Pedig, lehetne az agyában terjengő sok információ miatt! Anno, mint informatikus – még jelen esettben is az vagyok, aszem – adtam a sorozatnak 75%-os túlélési esélyt, ami valljuk be nem is olyan rossz szám! És, ahogy elnéztem FERCSA is bizakodóan állt a témához – még egy kocka – bár ő pesszimistább volt! Tessről már nem is beszélve!

chuck_100.jpg
A sorozat alapkoncepciója a következő:
Lenne egy számítógépes kockánk Chuck személyében, aki éli unalmas, de megszokott életét, azonban az egyik nap egy mail ezt gyökerestül felforgatja! Mit értsünk ez alatt? A mail egy “tolvaj” küldte el neki még halála előtt, amikor kissé megsikkasztotta az államtitkok! És hogy került ez Chuck fejébe? …Egy amolyan agymosásos video formájában, melyet fent említett mailben kapott! Így válik hősünkből hirtelenjében, egy igen fontos ember az állambácsi szemében!

Persze még koránt sincs vége a sztorinak, mivel sokan pályázik az adatbázis tartalmára, amiről még az elején nem tudják, hogy Chuck fejében van. Elsőként feltűnik a szexy Sarah, majd a Day Breakből közismerté vált Chad ügynök (aki egyébként a FireFly-ban Jayne Cobb-ot alakítja), John Casey személyében! Végül, azonban már nem is ők lesznek az ellenségek, hanem inkább a védőőrizet! No, de nem spoilerezek, mert megint leszólást kapok! Szóval egy Buy More alkalmazottból, egy véletlen folytán, igen fontos ember lesz!

No, de Chuck sem csak maga van a sorozatban! Haverja Morgan mondenütt vele van, és amiben tudja, segíti (…kissé egyéni módon! lásd ninjás jelenet)! Testvére – Emily – kissé nehesztel rá, mivel eddig még nem volt randija! De számomra még is legjobb figura a Buy More egyik alkalmazottja – a kopaszra gondolok, de a franc se tudja má a nevét – jön be legjobban!

Egy kis akcióval dúsított 42 perces vígjáték sorozatról van szó! Most lehet szidni McG-t, hogy mit csinált, de én nem teszem, hiszen minden sorozatán kissé el lehet bambulni! Kimondottan most a Fastline-re gondolok itt, de van ellen péda is: The OC! Kiemelném Yamakashi féle jelenetet, mikot tolvajuk megszök a rend emberei elől! Az speciel tetszett, tiszta McG-s! De ezt leszámítva nem sok “tátva marad a szád” részt találtam!

Alapjába véve kellemes kikapcsolódást nyújt! Mondjuk kissé unalmasnak véltem! A zenét tekintve nem valami változatos! Egyik szám lement 3-szor, ha jól emlékszem, az már egy másik dolog, hogy néhol pont bele illett az adott szituba, de azért ide is tudnék mondani kivételt!

A sorozat szeptember 24-én debütál az NBC színeiben, a Heroes elé! Az első évadjából eddig 13 rész lett berendelve! Hát, még mindig hezitálok az értékelés pontszámán! Végül is nem volt annyira borzasztó, mint egy Aliens in America, azonban a Repear-től meg k*rva messze van! Ha le is adják a berendelt részeket, nem sok esélyt látok a folytatásra! A jó promozás persze meg van! ld.: hivatalos honlap + comming soon!

This entry has a rating of 2

free web stats