FOX újoncok (9) – Breaking In

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 28, 12:18-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

breakingin

Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: Adam F. Goldberg (CRTR/EP), Adam Sandler (EP), Doug Robinson (EP), Jack Giarraputo (EP), Seth Gordon (EP/DIR – Pilot).

Szereplők: Alphonso McAuley, Bret Harrison (The Loop, Reaper), Christian Slater (My Own Worst Enemy, The Forgotten), Odette Yustman (Octorber Road), Trevor Moore (The Life & Times of Tim).

Stúdió: Happy Madison Productions, Sony Pictures Television.

Történet: Egy újabb munkahelyi szitkom sorozattal kell számolnunk, melynek középpontjában egy biztonsági cég fog állni, illetve az ott dolgozó emberkék. Fura, hogy a Fox májusban passzolta, majd nyáron rajta ült, őszfolyamán pedig berendelte midseason-re. Mi változott azóta?!

Berendelés: 7 epizódra, start: 2011. április 11-én (szerda) 21:30-kor.

Kanyecc mondja: Nem akarok baljós lenni, de 1) Christian Slater az elmúlt két esztendőben csak bukott sorozatokban kapott helyet. 2) Az sem jó, hogy mindössze 7 epizódra kapott berendelést, hiszen a 13 szokott az alap lenni. A Fox is beszállhat a szakmába, úgy sincs munkahelyi szitkomja. Az ABC anno a Better off Ted-del mennyire jót alkotott. Ez a felállás náluk sincs kizárva, hiszen Seth Gordon fogja rendezni a pilotot.


free web stats