Délutáni előzetes (2): 40 milliós játszma

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 28, 17:10-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Miért nem lepődöm meg azon, hogyha egy hazai tévécsatorna elkezd azzal hencegni, hogy „ezúttal is beelőzték Amerikát”? A Tv2 november 29-én indítja útjára a 40 milliós játszma címre hallgató újdonsült vetélkedő showját, amivel tényleg be fogják a jenkiket előzni, mert náluk csak december folyamán érkezik a Million Dollar Money Drop címen.

Mint az a hazai előzetesből is kiderül, eddig hat országban döntött nézettségi rekordot. A Fox először csak tesztjelleggel tűzi képernyőre, de ha bejön a formula, akkor hamar megkapja a kiegészítést. Idehaza Rákóczi Ferenc lesz a műsorvezetője. (Jaja, sokan meglepődtünk, mikor Vágó István ez idő alatt kerül „elbocsájtásra” a Tv2-től.) A magyar verzió különlegessége, hogy míg amcsiknál felvételről fogják leadni, addig idehaza élőadásban. A játék lényege, hogy a versenyző „kézhez kap” 40 milliót, és az a lényeg, hogy a játék végére minél többet tartson meg belőle.

A tovább mögött találhattok róla egy előzetes, illetve egy kulisszák mögötti videó. Emlékeztető lesz róla holnap délután. Kíváncsiak leszünk a nézettségére. Szerintünk a nézettségi rekord idehaza el fog maradni!
free web stats