Showcase felkészült 2011-re

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 4, 12:44-kor a(z) Berendelés,Hírek témába.

A Showcase jól betárazott, ugyanis csomó sorozatot berendelt a következő idényre. A Lost Girl második évadja és a XIII mellett lássuk, mikről is van szó.

 • Blackstone
  Műfaj: Dráma
  Készítők: Ron E. Scott és Gil Cardinal; illetve Selina Williams és Damon Vignale.
  Szereplők: Carmen Moore, Eric Schweig, Michelle Thrush és Nathaniel Arcand.
  Történet:
  Heves, lenyűgöző és konfrontatív. Blackstone egy nem épp titkolt/elhallgatott erővel és politikával kapcsolatos kutatás egy indián rezervátumban. Egy újonnan megválasztott főnökasszony kűzd, hogy egy megtört közösséget a korrupt és áruló régi rendszer ellen vezessen.
  Berendelve: 8 epizódra, start 2011 tavaszán
 • Endgame
  Műfaj:
  Dráma
  Stúdió: Thunderbird Films
  Készítők: Showrunner: Avrum Jacobson; míg készítő Michael Shepard és Harvey Kahn.
  Történet: Az Endgame Arkady Balagan-t mutatja be a nézőknek, aki egy brilliáns sakkmester. Feleségének halála akkora traumát okozott a férfinak, hogy a Vancouver-i luxus szállodai lakásának rabja lett, félve kilépni onnan. Hogy ki tudja fizetni a számláit, elkezd rejtélyeket megoldani – segítségül egy hihetetlen csapat áll rendelkezésére (a hotel személyzete és sakk fanatikusok) ami elvégzi helyette az utánjárást. Használva azon képességeit amik sakk bajnokká tették, Balagan megoldja a bűntényeket amik másokat megtévesztenek.
  Berendelve: 13 epizódra, start: 2011 tavaszán.
 • XIII
  Műfaj: Dráma
  Stúdió: Prodigy Pictures & Cipango
  Készítők: Jay Firestone, Thomas Anargyros, Edouard de Vesinne és Gil Grant
  Szereplők: Stewart Townsend, Aisha Tyler, Virgine Ledoyen, Caterino Murino,Greg Bryk, Stephan McHattie és Ted Atherton.
  Történet: XIII egy férfi történetét meséli el, aki fel akarja tárni az igazságot személyazonosságával kapcs. A nyakán található római számok után elnevezett pasas egy volt titkos ügynök, aki nem emlékszik a múltjára. Egy ellen-kormányzat által üldözve, nyomok után kutat, amik elvezetik régi énjéhez és az áltata hordozott titokhoz, ami annyira értékessé és potenciálisan veszélyessé teszi. Hogy információt gyűjtsön, a magasan képzett XIII-nak küldetéseket kell végrehajtania olyanoknak akikben nem bízik, beleértve az ex-elnököt, Sheridant, aki egy lehetséges áruló. Hogy bonyolodjon a helyzet, XIII két nő között örlődik: az egyikük Sam, a barátja és szövetségese, a másik nő pedig a titokzatos Jones, egy titkos szervezet dolgozója, akivel XIII-nak régebben viszonya volt. Összeesküvés, titkok és gyanakvás: XIII világa egy veszélyes hely.
  Berendelve: 13 epizód, start: 2011 tavaszán.
 • King
  Műfaj: Dráma
  Stúdió:
  Indian Grove Productions
  Készítők: Bernie Zukerman és Greg Spottiswood
  Történet: A King egy sexy karakter centrikus zsaru dráma Jessica Kingről, egy karizmatikus, de jellemében hibás női detektívről.
  Berendelve: 8 epizód, start: 2011 tavaszán.

 • Combat Hospital
  Műfaj: Dráma
  Stúdió: Sienna Films és Artists Studios.
  Készítők: Jennifer Kawaja, Julia Sereny, Gub Neal, Justin Thompson-Glover, Patrick Irwin, Simon Vaughan, Steve Lightfoot, Douglas Steinberg és Jinder Chalmers.
  Történet: Egy Afganisztánban állomásozó katonai kórház történetét meséli el. A dráma az orvosokra és a nővérekre fókuszál, akiknek gyakran a saját életüket kell kockára tenniük, hogy másokat megmentsenek.
  Berendelve: 13 epizód, start: 2011 őszén.
 • The Drunk and on Drugs Happy Funtime Hour
  Műfaj: szitkom
  Stúdiók: The Canadian Television Fund, Film Nova Scotia és the Bell New media Fund.
  Készítők: Louis Thomas, Ron Murphy és Paul Pop.
  Történet: Káosz követi Mike-ot, Rob-ot és JP-t, mikor az új vígjáték sorozatuk (The Happy Funtime Hour) egész stábja lenyel egy függővé tevő hallucinogén anyagot és azt hiszik, hogy ők valóban azok a karakterek, akiket eljátszanak- beleértve zilált kalózokat, drogtól megzápult aranyifjúkat egy 80-as évekbeli TV showból és egy csoport nem annyira szuper szuperhősöket.
  Berendelve: 6 epizód, start: 2011 telén.
 • The Kenny Hotz Television Program (munkacím)
  Műfaj: vígjáték
  Készítők: Kenny Hotz és John Morayniss.
  Történet: A Kenny vs. Spenny kultusz ikonja, Kenny Hotz szólóban folytatja egy új sorozatban. Kenny-nek minden héten egy őrült Herculesi feladattal kell megkűzdenie.
  Berendelve: 6 epizód, start: 2011 telén.
 • Single White Spenny
  Műfaj: szitkom
  Stúdió: Breakthrough Films and Television
  Készítők: Howard Busgang és Tom Nursall.
  Történet: Szegény Spenny-nek egy perc nyugta sincs. Miután a házassága befuccsolt és kidobta a felesége, úgy határoz: megmutatja, hogy nem egy érzelmileg alkalmatlan, szerelemi ügyekben retardált fazon, aki nem képes egy működő kapcsolatra.
  Berendelve: 8 epizód, start: 2011 tavaszán
 • Címnélküli Belleville Brothers-projekt
  Műfaj: szitkom
  Stúdió: E1
  Készítők: Jason Belleville, Ryan Belleville, Laszlo Barna és Noreen Halpern.
  Történet: Amikor a látszólag törtető Terry megörökli a képregény boltot, ahonnan egész életében menekült, vissza kell térnie a fura sétálóutcába, ahol a fiatalságát töltötte és össze kell fognia a szociálisan esetlen testvérével, Peter-rel. Hátra kell hagyniuk a múltat, tovább vinni apjuk álmát, és meg kell próbálniuk nem megölni egymást út közben.
  Berendelve: 8 epizód, start: 2011 tavaszán

Ezen kívül berendelésre került még három backdoor pilot, azaz, ha hozzák a kellő nézettséget, akkor sorozat lesz belőlük:

 • Befriend & Betray
  Készítők: Michael Amo fogja írni, míg Charles Bishop, Floyd Kane és Michael Amo segédkezik.
  Történet: Igaz történet alapján, Alex Caine-féle Befriend & Betray dolgozza fel, aki törvényszéki végrehajtó ügynökségeknek segít legyőzni a világ legveszélyesebb bűn szervezeteket. A magánélete sem sokkal egyszerűbb.
  Berendelve 2 órás backdoor pilot, premier: 2011 tavaszán.
 • Jack of Diamonds
  Stúdió: Muse Entertainment
  Készítők
  : Michael Prupas, Joel Rice és Christian Davin; illetve Peter Hume fogja írni.
  Történet: Egy dráma lesz enyhén spékelve komédiával, ami az Ocean’s Eleven-höz hasonlóan egy hivatásos tolvajról és fiatal pártfogoltjáról szól, akik egy rablás sorozatot terveznek néhány, a világ leggazdagabb emberei ellen- persze erre jó okuk van.
  Berendelve: 2 órás backdoor pilot, premier: 2011 tavaszán.
 • Rave Squad
  Stúdió: Chesler/Perlmutter Productions Inc.
  Készítők: Lewis Chesler, David Perlmutter, Rave Squad és Josh Kotcheff.
  Történet: Egy fiatal nemzetközi törvényszéki végrehajtó csapatot azért toboroznak, hogy bűnügyek után nyomozzon a legvonzóbb globális helyszíneken.
  Berendelve: 2 órás backdoor pilot, premier: 2011 tavaszán.

free web stats