Cavemen – 1.00 – Unaired Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 27, 19:18-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Pilot témába.

Már májusban is irtóztam ettől a sorozattól, de a mai napnak igazán betett! Nem is tudom elképzelni, hogy az ABC mit gondolt, amikor berendelte ezt a sorozatot, vagy éppen mi járhatott a fejükben?! Áhh… A My name is Earl, ehhez képest Kis Pista! Kérem szépen emberek: Megvan az idei év első buktája, remélhetőleg már a premier előtt, így kritikus szemmel biztosan!

cavemen_100.jpg
De ne szaladjunk annyira előre! Nézzük mi is volt az alapkoncepciója: Három darab ősember! és ez nem túlzás! Már a pilot képen is ezek szerepeltek a többi szereplő mellett! Szóval, mint ahogy tess is fogalmazott: Modern kori ősemberek a modern korban! És nekik fel kell venniük a harcot a már említett modern emberekkel, hiszen igen csak lenézzük őket, amolyan rasszista betűssel! Nem is ragoznám tovább, hiszen már így is kezd kusza lenni!

Teljesen magam alatt vagyok! Talán ma már nem is nézek több mindent, talán rémálmom is lesz ezek után, de az már tutira biztos, hogy én nem fogom tovább nézni ezt a sorozatot! Az ABC most nagy szart csinált! Mondtam is anno, hogy ennyi pilot között (12 darab) lesz jó pár szenny, de hogy egy ilyenre még pénzt is adott, az egy harmadik világ ellenes megmozdulásnak is felérne!

Most ahhoz szólok, aki látta a részt: Ti hányszor röhögtetek, úgy isten igazán, amikor még a hasatokat is fogtátok? …mert én egyszer sem! Igaz volt pár jelenet, amikor a sírás kerülgetett, mert ez már annyira szar, hogy bűntett! Nem tudok már írni! Az eleje – első perc – persze az én számat is mosolyra buzdította, hiszen az a Da Vinci kép nagyon ott volt a toppon, meg a többi is aztán jött a teljes agy leépítés!

Próbáltam, persze pozitívumokat keresni, mert én aztán minden sorozatnak megadom az esély, és nem írom le, amikor már minden elveszett! Találtam is! Az őskövületek mellett feltűnő jó kis bigék! Ugyan is több – kettő talán – eyecandy jelenség, akik nem igazán vetkőznek neki vagy ha neki is vetkőznek a kamerák – mosdós jelenetre gondolok – nem ad nekünk bepillantás! A szitu mondhatni olyan, mint a zacskós (Zacskót lehet húzni a fejére, olyan a feje) vagy a piás (Nincs ronda csaj csak kevés pia) beszólás, csak éppen fordított felállásban!

Jah és ma csemegézvén az ABC Press Tour beszámolóiból, megláttam az örömhírt! Újra forgatják a pilot részt! Jáhúúú! Ekkor kapott el a legnagyobb öröm! Bár, nem tudom mire fel ez a húzás, hiszen a sorozat nagyából pont ilyen lesz, max. megpróbálnak bele vinni több mosolyt, mert a röhögést az már igen nagy falat lenne!

Na megkapta a magáét, a csatorna is, a készítők is, meg azt hiszem mindenki! A zenére nem lehet panasz! Kissé örült egy ötlet volt bele tenni a Jet-tet a cobolyos ruciban vonulván az autóhoz, mely egy lepusztult tragacs automata zárral! De emellett még volt aszem Dallas (olyan ismerős volt, de nem jutott eddig eszembe) főcím is talán!

Összességében kaptunk egy nagy határ szart! Október 2-tól, ezt majd mindenki megtapasztalhatja! Akinek tesztett az feltétlenül jelezze kommentbe!

This entry has a rating of 0.5

free web stats