Comic-Con

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 27, 23:49-kor a(z) Hírek témába.

comic-con.jpgIgen, az elmúlt napokban volt esemény bőven, mi nekünk meg tenni valónk, így kissé hátrányból indulunk a Comic-Con szempontjából! Teszem hozzá, hogy holnaptól egészen hétfő (lehet kedd! még nem tudni) nem leszek, szóval a Guru sorsa a többi Gurun! Ennyit bevezetésül és most jöjjön maga a fogalom, hogy mit is takar ez a rendezvény, mire ez a nagy felhajtás!

San Diegoban évente megrendezésre kerül a nagy képregény börze, ahova a sok rajongó elmehet, meg begyűjtheti archívumából/gyűjteményéből kimaradt dolgokat vagy éppenséggel az újdonságokat! Azonban már több éve, nem éppen csak a képregények kapnak szerepet ezen a rendezvényen, hanem filmek, sorozatok is! Persze nem adoptációkra gondolok itt, hanem teljes mértékben egyedi sorozatra, melynek az előtt és még máig sem nagyon volt köze a képregényekhez pl: Lost, SCC, stb.

A rendezvény, amolyan Press Tour-hoz hasonlóan itt is megy az enyhe spoilerezés, no meg az incsi-fincsi dolgoknak a napvilágra hozatala! Mindenki kap egy paletát, melyet általában újságírók hada ostromoz meg, és készít különbnél-különb kérdésekkel kapcsolatos interjúkat!

Ezen éven július 26-29-ig tart a rendezvény! (A részletekkel egy másik postban)


free web stats