Lost a Comic-Con-non

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 28, 7:20-kor a(z) Hírek,Karantén,videó témába.

Mint, már az imént említettem az első nap, főként a Lost fanoknak kedvezett (sorozatrajongók körében), hiszen a Lost Panelnél a sorozat két szülőatyja – Damon Lindelof-t és Carlton Cuse-t – foglalt helyet, kiéhezvén a riporterek kérdéseire! De mielőtt még valaki is feltehetett volna valamilyen kérdését is, hamar bele is vágtak a sűrűjébe, és megmutatták, hogy ők mivel kedveskedtek az ittlévőknek, no meg akik nem jöttek el! (Részletek a kép alatt, a tovább mögött!)
lostpanel1-1.jpg

Szóval első ízben hoztak magukkal egy kis DHARMA filmet, mely a 6 bázis mutatja! A film lényegében bemutatást nyújt, hogy miért is jöttek létre, mi a céljuk és még sok egyébre! Amint fenn lesz Youtube-n hozom is a linket!

Ezt követően szólaltak meg, maguk a készítők! Damon elmondta a már régóta közzé tett hír, hogy a következő 3 évad 16-16-16 részes felosztásban fog lejátszódni! Ami összességében 48 rész jelent majd, valamint, hogy a következő évad februárban fog debütálni! Carlton, persze hozzá fűzte gyorsan, hogy nem kell csüggedniük a rajongóknak, mert ezek után már könnyebben betudják osztani az idejüket – gondolván, hogy már csak 48 rész – valamint azt is hozzá tette: Jobb a helyzetük, mint pl: egy 24-nek, melyet minden évadban újra kezdenek! Náluk ilyen nem lesz!

„Three seasons of 16 episodes is also good because unlike a show like “24” that resets every year we have all this carry-forward mythology.”

Ezt követően jöttek a kérdések a sorozat jövőjét illetően! Mondanom sem kell, hogy első kérdések között volt Micheal visszatérés is, hiszen mindenki kíváncsi volt, hogy hol is tengette életet az harmadik évad alatt magában a sorozatban! Damon ezt a kérdés, persze hamar letudták, hiszen bejelentették, hogy visszatér, de spoilereznének, ezért többet nem mondhatnak!

Jöttek még kérdések a Többiekről is, hogy hogyan válnak majd jó fiúkká! És hogy milyen gyakoriságban lesz részünk flash forwards-okban részünk! De amire nem jött válasz, az már az én általam is említett Jack és Claire, mint féltesó kapcsolata! Hát igen, itt síri volt a csend, de hát érhető, hiszen egy nagy dobás lepleződne le! És végezetül a sziget titkai mellett még Danielle-re, valamint Libby flashbackjeire is szó került! Akit érdekel az teljes cikk, az itt olvashatja el!

És végezetül nézzétek meg ezt a video-t, mely a leendő Lost játékba nyújt bepillantást, ami februárban jön elméletileg!


free web stats