The Big Bang Theory – 1.00 – Unaired Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 28, 10:20-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Pilot,The Big Bang Theory témába.

A szitkom, egy érdekes műfaj számomra, ugyan is ha holt unalmas is tud lenne, akkor is nézem: lásd The Class, ellenpélda lesz erre majd a Cavemen! Hát gagyi, nem gagyi, nem lehet sokat várni! Mindenki abban reménykedik, hogy majd születik egy új, modern Jóbarátok, mely fellendíti ezt a műfajt, azonban 1-2% esély van rá, hogy egy ilyen befusson! No, arra meg végképp kevesebb, hogy valami újat is mutasson, amitől dölünk majd a röhögéstől!

bigbangtheory_100a.jpg
Az alapkoncepció két, azaz négy, geekről szól és egy (sík) bomba csajról! Megy ezerrel a kvantumfizika, amiből utóbbi természetesen semmit sem ért, de azért tetszik neki, hogy ilyen okos szomszédságban lakik!

Ami már az elején is feltűnt, hogy a készítők minden áron ránk akarják erőltetni a röhögés: azaz megy az alá festett változat! Azonban az nem baj, de amikor már túlzásba viszik az igen! Volt ilyen is benne, de én inkább a poénokra figyeltem, mint se ezekre!

Mit ne mondjak: egy Cavement simán odaver! 1) Jók a poénok benne, és nem csak mosolygunk rajta, hanem röhögünk is szolidan 2) A főszereplők szimpibbek! Tudom, ott az a lényeg, de akkor is 3) Jobban fekszik a történet, stilus! És ahhoz képest, hogy egy CBS csinálta – ne várjunk tőlük túl sokat – annyira nem lett rossz! Személy szerint én folytatni fogom mindenképpen a premiert követően!

És, ami kell mindenképpen a szitkomokba, azt Kaley Cuocu személyében meg is jelenik, azaz az eyecandység! Kattintsatok a névre és megjelenik egy kép róla! Próbáltam hétköznapiasabbat választani, mert lett volna FHM-es is, de azon túlságosan is látszodtak volna a vonásai! Szerintem, és majdnem bíztos vagyok benne, hogy TI is csak miatta, meg azért a kevés humorért fogjátok nézni!

Összességében, amint láthatjátok nem szóltam le, mert nekem tetszett, igaz láttam már jobb szitkomot is ennél, de azért ez is megteszi végső elkeseredés gyanánt! Szeptember 24-én – hétfőn – fog debütálni fél 9-kor, amit nem igazán tartok jó ötletnek, hiszen ellenfelei között ott van két bika erős konkurens: a PB és a Dancing with the Star!

This entry has a rating of 3

free web stats