Comic-Con – Július 27. (2. nap)

 
Beküldte: tess 2007 July 28, 15:09-kor a(z) Hírek témába.

Mint általában a nagy rendezvényeken és fesztiválokon, nem az első nap a tuti befutó. Nincs ez máshogy a Comic-Con-nál sem, mivel a 2. nap már bőven tartogatott sorozatos eseményeket. Többek közt feltűnt a panelek során a CW ősszel debütáló sorozata a Reaper, az NBC újonca a Chuck és még sokan mások. Az újoncok mint állatában promoztak és nyomatták a spoilert, persze azért csak lightosan nehogy lelőjék a poént. Bár ha nem nagyon tudom, mit tudnának még lelőni, mivel a mindkét sorozat Pilotja kikerült a netre.

A legnagyobb érdeklődés talán az újoncok mellett a Stargate Panelt érintette. Itt főleg a hamarosan a 4. évaddal debütáló Stargate Atlantis-szon volt a hangsúly. A készítők pedig elég szépen ki is tettek magukért, mivel a szereplők egy jelentős részét felvonultatták a producerek mellett. Egy igazi kánaán volt, így első nekifutásra. Azonban a rajongók többsége mégis csak a 10. évaddal leköszönt Stargate háza táján voltak a legtöbben, mivel a Panel előzeteseket nyomott le a jelenleg is készülő két tv filmből, ami feltehetőleg majd a sorozat záró akkordja lesz. Egyenlőre nem találtam semmi érdemlegeset a videó megosztó lapokon, de amint lesz valami linkeljük.

Számomra külön érdekesség volt a CBS újoncának a Moonlight-nak a Panelje. A sorozatot mint már oly sokszor említettem az isteni Greenwalt papa csinálja, aki többek közt részt vett a Buffy és az Angel munkálataiban is. Az érdekesség viszont nem ez, hanem a sorozat másik producere Joel Silver. A főmufti ugyanis szintén tiszteletét tette a Panel-en, ami azért meredek. Mármint úgy értem, hogy nem épen szokás egy debütáló sorozatot ekkora névvel reklámozni. Bár ha jobban belegondolok a reklám hadjárat nem is árt, mivel a sorozat kezdő szerplőgárdáját szinte teljesen lecserélték már.

A nap további érdekessége volt továbbá a 24 Panel is, ahol főleg az egészen új 7. évadról folyt a rizsa. Szokás szerint ígértek itt mindent a készítők, aztán majd kiderül. Emlékszem a 6. évadra is azt mondták bika nagy lesz és mégis elvérzett. Olyannyira hogy mind kritikai, mind nézetségi bukta volt egyben. Ez persze csak személyes, de hát ez van a sorok mögött és bolond aki nem látja!

Végezetül volt még valami Star Wars mizéria is, mivel 30 éves a sorozat, de hát ez nem igazán érdekel minket.


free web stats