Hex – 1.03 – Deeper Into the Darkness

 
Beküldte: tess 2007 July 28, 16:01-kor a(z) Hex témába.

hex_103.jpg
Premier:
2002/10/31
Írta: Lucy Watkins
Rendezte: Brian Grant

Cassie megtudja, hogy valójában ő is egy McBain. Az ügynek egyből utána is jár az anyjánál, aki mellesleg Azazael-t segíti, hogy ezáltal megóvja lányát. Közben Tory és Cassie egyre jobban összemelegednek, ami feltűnik Azazael-nek is. Thelma megpróbálja felhívni barátnője figyelmét erre, de a lány mit sem törődik vele. Thelma viszont tovább folytatja a nyomozást, de lehet hogy ezúttal már késő…

Megjegyzés: Kissé unottan kezdődött a rész, ami sajnos a folytatásra is elég szépen rátette a kézjegyét. Ez mondjuk köszönhető annak is, hogy túlzottan nagy szerepet kapott Troy és Cassie kapcsolata. Ezt sugallja a kissé nyáladzó track lista is:

The Kills – “Kissy Kissy”
Joss Stone – “Super Duper Love”

Egyedül Thelma karaktere emelhető ki igazán, de a folyamatos mellőzés miatt inkább kezd idegesítő lenni, mint vonzó. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy Troy haveri köre szinte teljes mértékben mellőzve volt. Pedig mekkora lehetőségek vannak itt is, főleg a spinékre gondolok. Persze szerintem ezt a készítők is érezték, így a végére azért odatettek egy szép kis cilffhangert, de ezzel nem sokat javítottak a rész értékén. Sőt egyenesen gyűlöljük is érte őket! Ha esetleg nem lenne világos, amit mondok akkor röviden és tömören még egyszer. Adott egy számomra vonzó történet, vonzó karakterekkel és roppant hülye készítőkkel. Ki az a barom, aki rajta ül egy aranytojást tojó tyúkon 40 percig, majd az utolsó 2 percben arra kényszeríti, hogy termeljen. Ja és minőségit termeljen! Nevetségesen szánalmas próbálkozás volt!

This entry has a rating of 2

free web stats