Durham County – 1.06 – Life in the Doll House

 
Beküldte: tess 2007 July 28, 17:32-kor a(z) Durham County témába.

durhamcounty_106.jpg
Premier:
N/A
Írta: N/A
Rendezte: N/A

Mike-ra kezdenek egyre több dolgot rábizonyítani, ami igen csak érzékenyen érinti a családját. Audrey a vigaszt Ray-nél keresi, aki időközben egyre jobban kezd megbolondulni. Fia Ray Jr. Is otthagyja és vallomást tesz ellene. Ray végső elkeseredésében felesége ellen fordul, de inkább nem őt választja áldozatának, hanem Mike lányát Sadie-t…

Megjegyzés: Azért így a végére elég rendesen felpörögtek az események. Mindig is tudtam, hogy van lehetőség ebben a sorozatban, de a készítők valahogy mindig máshogy gondolkodtak. Túl késő volt ugyanis ehhez a kontrához valljuk be. Egyáltalán nem hibáztatom azokat, akik menet közben abbahagyták a sorozatot. Sőt bizonyos szinten meg is értem őket. Ellenben akik kitartottak a sorozat mellet is szerencsések. Persze csak egy bizonyos fokig. Gondolom azzal nem árulok el nagy titkot, hogy a fináléban Mike és Ray egymásnak esnek. Én személy szerint durvulásra számítottam, de valahogy ez sem jött össze. Az egész arra ment ki, hogy Ray teljesen meghasalt agyilag és már szinte a szánalmas idegbeteg kategóriába süllyedt. Pedig az elején, mekkora arc volt. A végső harc viszont tartogat egy apró kis meglepetést is. Valamelyik fejes ugyanis nagyon erőltetni akarta, hogy Mike is egy potenciális gyilkos. Engem nem vettek meg vele, de az tény, hogy a záró képsorban Audrey tudja, hogy férje nem egy szentéltű. Ami viszont igen csak hiányzott az a halálozási ráta. Még a premier környékén fogadni mertem volna, hogy Traci meghall, de nem így lett. Sőt egyenesen jól is jött volna egy halál a történetbe, de hát ez is kimaradt.

Összességében a Durham County egy tipikusan elbaszott sorozat, ami sokkal jobbat érdemelt volna. Most persze lehet mondani, hogy 6 rész meg minden, de akkor is. Inkább lett volna a végén egy bika nagy cliffhanger, mintsem pár héten keresztül huzam az agyam, hátha jobb lesz a következő rész. Így a végszó nem is vitás a számomra: egyszer nézhető, de se többet!

This entry has a rating of 2.5

free web stats