Comic-Con – Július 28. (3. nap)

 
Beküldte: tess 2007 July 31, 22:03-kor a(z) Hírek témába.

Szombaton tovább folytatódott a kánaán San Diegoban, de mi valahogy lemaradtunk róla. Gondolom titeket sem hívott meg az amcsi nagybácsi egy kis duhajkodásra a sorozatok világában. Pedig ez a nap aztán tényleg döfi volt.

A napot mindjárt az újoncok (Pushing Daisies, Bionic Woman, The Sarah Connor Chronicles) kezdték némi lerágott promoval. Persze a Press Tour után már igazán nem tudnak sok mindent elárulni az alkotók anélkül, hogy lelőnék a főbb poénokat. Mindenesetre legaláb élesen látszik, hogy a nagy amerikai tv társaságok mely sorozataikat szeretnék tuti befutónak. Ugyanis nem kis pénz ennyi promo, szóval igen csak nagyok az elvárások is velük szemben. Persze ezek többsége az évad során majd így vagy úgy, de elvérez.

A nagy országos tv társaságok mellett a kis kábeles adók is képviseltették magukat. Itt főleg a SciFi Channel-re gondolok, ami 2 Panelen szórta az igét. Először is ott volt a Stan Lee nevével jegyzett Who Wants To Be A Superhero, ami pár napja debütált a 2. évaddal. Gondolom nem árulok el meglepetést azzal, hogy az egész totál égés volt a sok bolond miatt. Persze a fanatikusok erről mást mondanak, de most őszintén milyen már ha egy 40 éves pali picsagatyába ugrálva az kiabálja, hogy ő a következő szuperhős. Remélem ti is értitek?!

Lényegesebben vonzóbb volt ellenben a Battlestar Galactica Panel, ami telis tele volt nőkkel. A két showrunner Moore és Eick mellett többek közt feltűnt Six, Roslin és persze Starbuck is. No meg persze egy valag spoiler a 4. évadról. Ezek közül talán a legérdekesebb, hogy visszatér pár rész elejéig Lucy Lawless karaktere. A másik nagy téma pedig a Galactica volt, mivel igen csak lehet sejteni, hogy van még egy Cyclon rajta. Azonban Eick elég jól terelte a szót, így inkább a Panel a Razortól volt hangos. Tudjátok ez az a 2 órás tv film, ami még a 4. évad előtt kerül adásba.

A nap folyamán prezentált a Heroes, a Smallville és a Supernatural Panel is, melyek egy az egyben fullon voltak. Inkább lehetett ezt közönségtalálkozónak nevezni, mint sem promonak. Bár a Heroes esetében lehetne vitatkozni, mivel ismét letoltak egy klipet a 2. évadból. Sajna a klip még mindig nincs fent sehol. Persze a szervezők nem hagyták ennyiben a dolgot és rögtön utána rá is kontráztak egyet a látottakra, ugyanis bejelentették, hogy Heroes Origins első részét az isteni Kevin Smith rendezi. Lehet örvendeni!

A nap meglepetése számomra Michael Straczynski volt. Na kinek ismerős a név emberek? Tudjátok ő volt az a hatalmas arc, aki megalkotta a mára már kultikussá vált sci-fi sorozatot a Babylon 5-öt. A jelek szerint a szériában még mindig van élet, hisz alig 10 év szünet után ismét egy egész estés dvd-vel jelentkezik. A The Lost Tales felirata már elérhető a neten, szóval valami tutira kiszivárgott ebből is. Rajongóknak gondolom kötelező!


free web stats