Hex – 1.04 – Possession

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 1, 22:36-kor a(z) Hex témába.

hex_1042.jpg
Premier:
2004/11/07
Írta: Julian Jones, Lucy Watkins
Rendezte: Brian Grant

Cassie-t megszállta a gonosz! Thelma-nak kell cselekednie, hogy kiüzze belőle, mielőtt még túl késő lenne az átok visszafordíthatatlanságához, azonban helyzetét barátnője ellenszenvessége is nehezíti! Szerencséjére találkozik egy másik szellemmel, aki által több mindent is megtud Azazeal-ről, aki éppen Cassie-t hódítja!

Megjegyzés: Szimpla rész! Sok minden itt sem történt! Eszter szerint vad – 4.5/5 – rész volt, én szerintem meg sima átlagos! Thelma továbbra is jól alakít, azonban most talán még is a gonosz Cassienek jár a pálma, hiszen így sokkal vonzóbb, sokkal eyecandysebb! Tény, amit csinált Tory-val nem szép dolog, de nekem még is ez tetszett benne! A tanító néni megint az éjszaka közepén tűnik fel, ami kissé elgondolkoztat engem: 1) Mit csinálhat akkor 2) Thelma eddig hogy hogy nem vette észre? A zenére megint nem lehet panaszunk:

N.E.R.D – “Don’t Worry About It”
Infadels – “Can’t Get Enough (Meton Remix)”
Helicopter Girl – “Satan’s Seventh Bride”

Hogy mit várok a finálétól, azt nehéz lenne megmondani, de mindenképpen valami jó kis zárást, sors beteljesedést! Mivel a Cassie-t alakító Christina Cole még feltűnik a következő évad első 3 részében, ezért ebből arra következtetnék, hogy nem akasztja fel magát a fináléban, mint azt tette a hasonló korú kislány!


free web stats