Békés, bolog karácsonyt!

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 24, 21:19-kor a(z) Elvagyunk témába.

Címben ott a lényeg, de ismétlés a tudás anyja: Békés. Boldog.  Meghitt ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak, ha már december 24-e van. Pont. Karácsonyfa feldíszítve, ajándékok kibontva. (Bár nekem utóbbi nem sikerült, mert CRC-hibásak voltak. Viccet félre téve…)

Az az igazság, hogy lusták vagyunk átadni magukat az ünnep szellemének, mert a jó blogger mindig csak dolgozik, mivel hír az van, csak meg kell találni.” – idéztem soraim 2008-as karácsonyi bejegyzésből és az az igazság, hogy cseppet sem változott a véleményem. Kicsit függőnek érzem magam, a magam módján, de ez természetes, ha az ember szeret a hobbijának élnie nap, mint nap. Az életem része lett és jöhet bármilyen ünnep, nehéz letenni a lantot billentyűt. Idén azért sikerült, lásd: délelőtt egyetlen posztot se írtunk és holnap is hasonló lesz a felállás, de visszakanyarodva a karácsonyra…

Kíváncsiak lennénk arra, hogy ki-mit kapott. Természetesen nem arra, hogy X.Y. kapott egy teafőzőt. Csak is sorozatos témában érdekelnének a Jézuska által a karácsonyfa alá csempészett ajándékok. Én kaptam egyet. Nem kértem, de mikor megláttam, örültem neki. Egy könyvet, a How I Met Your Mother kapcsán. Ezt ni:


free web stats