Pilot berendelések

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 11:51-kor a(z) Berendelés,Pilottervek: 2011/12 témába.

  • You Again (Angolok): Csak jelzés értékűen mégegyszer, hogy mennyire felkapott lett a Being Erica, ugyanis a kanadai sorozatnak az amerikai változatát berendelte az ABC Maggie Fiedman (Eastwick) vezetésével. Nos, az angolok is készítenek You Again címmel. A hír áprilisi, a készítők sorában: Nicole Taylor nevét emlegetik, viszont a projekt azóta se vette kezdetét.
  • A.K.A. Jessica Jones (ABC): Melissa Rosenberg összeállt Brian Michael Bendis-szel és Michael Gaydos-szal, hogy egy képregény-adoptációt készítsen a csatornának. A Marvel által 2009-ben elindított képregény az ’Alias’ címet viceli, melynek középpontjában egy harmincas éveiben járó szuperhősnő, aki megnyitja a saját nyomozóirodáját és kiszáll a szuperhős bizniszből. (Egyébként egy másik projekt, a Powers-ről se feledkezzünk el, ami hasonló témájú.)
  • Shonda Rhimes-féle projekt (ABC): A csatorna berendelte a pilot epizódját Shonda Rhimes azon ötletének, amelynek sztorija egy tanácsadó cégről szól.
  • Shredd: The Jon Jonsonsen Strory (Adult Swim): Luke Watson és Jason Lee összeállt Jack Black cégével, hogy pilotot készítsen az Adult Swimnek. A bevezető rész időtartama 11 perces lehet maximum. A főszereplője Jason Lee lesz, aki 25 év után felébred a kómából. Még fiatalkorában gördeszkabajnok volt, azonban most a 42. évében jár. (Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy a Memphis Beat-ből ki kell szállnia, attól függetlenül az a projekt is halad a rendes kerékvágásban.)
  • Big Mike (A&E): megrendelést adott a csatorna a pilot epizódjára. A projektet még májusban jelentették be. A készítők sorában: Ed Decter és John Strauss. A történet középpontjában egy elhízott detektív áll, aki a San Diego-i rendőrségnek dolgozik. Barátja mindenkinek, megvannak a kimagasló kapcsolatai, amivel könnyedén old meg ügyeket, viszont van egy bibis pont az életében, az pedig a szerelmi élete, amivel hadilábon él. A gyártás a Sony Pictures TV és Happy Madison kezében.
  • Longmarie (A&E): valójában egy könyv adoptációról volna szó, melynek középpontjában: Walt Logmire, egy vidéki kisvárosnak (Wyomingnak) a sheriffje. Walt-ot Craig Johnson fogja alakítani. A készítők között pedig Mike Robin (Trust Me) nevét emlegetik.
  • The Buddy System (CBS): Matt Lawton-t emlegetik a készítők sorában. Egy vígjátékról lesz szó, melynek története négy férfiról szól, akik a közelmúltban szülők lettek, és kapcsolatuk elhidegült egymással. No ezen akarnak változtatni, hogy újra jóbarátok legyenek. A gyártás a New Wave Entertainment és a Sony Pictures Tv kezében.
  • Mother of All Something (CBS): egy újabb adoptációról volna szó. Jhoni Marchinko (Will & Grace) áll a porjekt mögött, aki Kelly Oxford, egy kanadai háziasszonynak az ötletét valósítja meg, kinek blogja és twitter profilja adja az alapszitut. Mellesleg a projektben Jessica Alba (Dark Angel) is helyet kap.
  • Will Smith-féle projekt (Fox): Középpontjában egy fiatal diák lesz, aki Kínában él, és segít a bűnözés elleni harcban. (Will-nek még ott a Hitch címen futó projekt is.)
  • Grand Hôtel (Francia projekt): Valljuk be, hogy a franciák igencsak feltűntek a sorozatgyártásában. Ugye ott van az XIII és a Borgia, most pedig érkezik egy újabb, már ha be fogják rendelni. A forgatókönyvet Virginie Barc és David Wolstencroft fogja írni. A sztori középpontjában egy párizsi szálló lesz, amelynek mindennapjait fogják bemutatni. Tehát az alkalmazottak és a vendégek életére fókuszál. Ha bekérik, akkor 8 részes etappal érkezik, amit a BBC (mert hogy koprodukció) és a Canal + fog legyártani.

free web stats