BÚÉK!

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 19:22-kor a(z) Elvagyunk témába.

Vagyis boldog új évet minden olvasónak! Ismételten elszaladt egy újabb év. Lehet örülne, lehet bosszankodni. Kinek mi esik jobban… Mi csak egy szimpla napnak tudjuk be a mait, és a holnapit is, hiszen minden folytatódik a régi kerékvágásban. Azaz majdnem, hiszen életbe lép az új médiatörvény. No fene, ez megint annyira kellett nekünk, amint az áfakulcsának az emelése. (Csak mondtam valamit!) Viccet félre téve, még mi sem tudjuk, hogy ez mennyire lesz jó (nem lesz az!) nekünk, de mint minden alkalommal, megkerüljük a rendszert.

A frusztrációt félretéve… jöhetnek az új évi fogadalmak. Ki mit fogad meg. Lehet összegezni, hogy a tavalyiakból mennyit sikerült betartani. Egyáltalán érdemes-e bármit megfogadni, hiszen nem egy napról, hanem 365-ről beszélünk.

Én tanultam a hibámból. Új évi fogadalma annak legyen, aki be tudja tartani. Vagy be tudja tartatni. Nem sokon múlt, hogy a 2010-es esztendőt jól zárjam. Egyszer bicsaklottam meg az amerikai nézettség közlésével, többször a hazaival, viszont jelentősebb jobb a helyzet, mint az előző évben, így büszke vagyok magamra. Oh, yeah. Ha valaki késztetést érez, hogy kukkolja, mit néz éppen tess, vagy mit nézek én, akkor követhet bennünket. Másrészről elkészült egy béta Facebook-os rajongói változat, amit lehet „installálni” a profilotokhoz, hogy követhessetek ilyen módon is. Én már csak annyit mondanék, hogy sorozatokban gazdagabb, cancelből gyatrább évet kívánok. Illetve,

BUÉK!


free web stats