2011/12-re készül az ABC

 
Beküldte: Kanyecc 2011 January 10, 23:25-kor a(z) Berendelés,Hírek témába.

A napokban elkezdődött a TCA Press Tour. Múlt hét folyamán a kábeles tévécsatornák számoltak be a különböző húzásaikról, melyek többségéről hírmorzsáink formájában megírtuk, viszont egyesekről hamarosan külön poszt érkezik. A héten az országos tévécsatornákon a világ szeme. A sort az ABC kezdte, ami egyből be is rendelte több sorozatának az új évadját. Szám szerint hatról beszél, melyek között nincs egyetlen újonc sem.

Dráma kategóriából a Private Practice ötödik és a Grey’s Anatomy nyolcadik évadjáról beszélünk. Úgy fest, hogy az ABC mindenképpen meg szeretné tartani az egyediségét, hiszen jelenpillanatban uralják a kórházas alműfajt. Ott van még a Castle is, melynek a negyedik évadját kérték be, sokak nagy örömére.

A szitkomokról se feledkezett meg. A gondosan felépített szerda estéitől nem akar megválni. Ez annyit takar, hogy érkezik a Modern Family, a The Middle és a Cougar Town harmadik évadja is 2011/12-es idényben. Hoppá. Sanszos, hogy marad a teljes évados berendelést. Jól teljesítenek, bár a The Middle-vel még mindig nem vagyok kibékülve. Muszáj lesz újra adnom neki egy esélyt.

Ez persze nem azt teszi, hogy a Better with You-t törölték volna, illetve ha megfigyeltétek a Desperate Housewives sincs a listán. (Utóbbinál bértárgyalások folynak.) Csupán csak annyit, rájuk építkezett. Őket mindenképpen akarja. Nézettségi adatokat elnézve pedig sanszos, hogy a Detroit 1-8-7 is kihullik a sorból, míg a No Ordinary Family nagy-nagy szerencsével kiharcol magának egy második esélyt.


free web stats