Chaos csapata készen áll

 
Beküldte: Kanyecc 2011 January 13, 0:21-kor a(z) Promo témába.

Valami élet. El sem hiszem. A CBS levette a polcról a(z elporosodott) Chaos című sorozatát, és ha már április 1-jére tűzte ki a premierjét, akkor belekezdett a promózásába. A legjobb alkalom, persze hogy a téli TCA Tour-ja volt erre, szóval köszönjük, hogy egy évben kétszer szervezik meg.

Rögös úttal rendelkezik, szó se róla. Anno 2009 decemberében rendelte be a Chaos pilotját, amit Tom Spezialy készített el. A történet középpontjában a CIA állt, amit szatirikus képben tálaltak volna. A casting szépen sorban folyt, azonban a 2010-es Upfrontkor nem rendelték be. A szárnyra kapott pletykák alapján persze lehetett, sejteni, hogy még nincs veszve semmi, de a legnagyobb problémát az jelentette, hogy a csatorna és a stúdió nem tudott dűlőre jutni az epizódszámmal. Előbbi csak 8 részt akart, míg utóbbi 13-at. Vége az lett az egésznek, hogy midseason-re kapott egy – elvileg – 13 epizódos berendelést.

Lehetett volna örülni, viszont mi nem örültünk, mert április 1-jére kapott debütálási lehetőséget. Ez pedig egy pénteki nap, az pedig a halálnap. No, itt járunk most. TCA alkalmából kaptunk promó képeket. Még annyit, hogy a pilotot Brett Ratner rendezte, Tom Spezialy írta. Szereplők között pedig ott van: Carmen Ejogo, Eric Close, Freddy Rodriguez, James Murray, Kurtwood Smith, Tim Blake Nelson és Stephen Rea.free web stats