TCA-hírmorzsák: 6. nap – ABC

 
Beküldte: Kanyecc 2011 January 13, 18:50-kor a(z) Hírek témába.

Vasárnap este lezárult a 2011-es téli TCA Press Tour kábeles csatornákra vonatkozó része. (A 4. és 5. napon a PBS volt soron. Vele nem foglalkozunk!) Hétfőtől az országos tévécsatornákon volt a hangsúly, illetve kistestvérein. Az ABC kezdte meg a sort, ami a Wipeout-tal, a Pretty Little Liars-szel és az Off the Map-pel szerepeltette magát külön panellal. Ezen kívül cirka másfél órás reggeli blokk keretében szót említett a csatorna vezetősége a többi produkciójáról, valamint a hozzájuk kapcsolódó terveikről.

(A képeken az egyes sorozat stábjai láthatóak.)


Executive producer: I. Marlene King; Színésznők: Shay Mitchell, Lucy Hale, Ashley Benson, és Troian Bellisario; executive producer: Oliver Goldstick.
// Pretty Little Liars (ABC)

 • Mint említettem, a reggeli/délelőtti blokkban Ben Sherwood, az ABC News elnöke és Paul Lee, az ABC elnöke egy kisebb összefoglalót tartott, hogy a jövőre nézve milyen terveik vannak. Ben elmondta, hogy a közeljövőben is lehet számítani újabb doku-sorozatokra, amolyan Boston Med mintájára épülősekre.
 • Paul Lee folytatta a megdöbbentő hírrel, miszerint hat sorozatuknak a következő évadra szóló berendelése megtörtént. (Ugye a Modern Family, a Cougar Town, a The Middle, a Private Practice, a Grey’s Anatomy és a Castle lenne.)
 • Felhívta arra is a figyelmet, hogy a lista koránt sem véges, hiszen ha feltűnt, akkor a Desperate Housewives se szerepel rajta, hol szinte biztos, hogy érkezik a folytatás. Ennek csupán csak az volna az oka, hogy folynak a bértárgyalások a szereplőkkel. Másrészről, azért is annyira biztos, mert az egyik legnépszerűbb sorozatuk a 18 és 49 évesek körében.
 • Hasonló cipőben jár a Brothers & Sisters, ami szintén lemaradt a listáról. Paul szerint, nincs kizárva egy rövidített változatú hatodik évados berendelés, viszont a legfőbb befolyásoló tényezője ennek a következő részekben nézettsége.
 • A Detroit 1-8-7 sorsa valószínűleg Upfront-kor lesz eldöntve, de minimum 2-3 hónapon belül. Paul egyik kedvenc sorozatáról volna szó, csak hát a nézettsége nem azt hozza, amit szeretne.


Michael Riley
, az ABC Family elnöke.

 • Szóba került a V is, mint hanyatló visszatérő sorozat. Elárulta azt is, hogy az első évadhoz képest, most rövidebb adagot fogunk kapni, mindössze 10 epizódost, mert csak így jöttek ki belőle jobban. Ettől függetlenül, ha hozza az elvártakat (kétlem!), akkor majd a következő idényben kaphat nagyobb teret.
 • Az ABC elnöke rá akar erősíteni a szitkomokra. Elárulta, hogy tervben van egy másik estés szitkomblokk is. Az persze egyelőre nincs lefektetve, hogy egy vagy két órás lenne-e, de az előzetes lépéseket már megtették ez ügyben. Ez annyit takar, hogy berendelték a Man Up és a Smothered című pilotot, melynek castingja jelenleg is folyik. (Róluk pár nappal ezelőtt itt írtunk.)
 • Paul-nak tervei vannak a Marvel TV-vel, ugye berkeiben emlegetjük a Hulk-sorozatot.
 • A Winter Wipeout panelnél John Henson és Jill Wagner, a sorozat műsorvezetői; illetve Matt Kunitz, a sorozat showrunnere foglalt helyet, akik a téli kiadásra való tekintettel forró italt szürcsöltek a közönség előtt. Igazából, ami itt lényeges volt, az hogy a „téli kiadás” bepróbálásától se féltek annyira a készítők, mert bíztak a nézőkben (és mint azt láthattuk, a nézettsége durva volt).


Színészek: Jonathan Castellanos, Zach Gilford, Mamie Gummer, Caroline Dhavernas; executive producer: Shonda Rhimes; készítő/executive producer: Jenna Bans; executive producer: Betsy Beers; színészek: Martin Henderson, Jason George, Rachelle Lefevre és Valerie Cruz.
// Off the Map (ABC)

 • Michael Riley, az ABC Family elnöke folytatta a Disney panelt. Michael egyből azzal kezdte, hogy hivatalosan bejelentette: a Pretty Little Liars második – és a The Secret Life of the American Teenager negyedik évadjának a berendelését. Mindkét sorozat remekül teljesített, így nem volt kérdéses a folytatásuknak a sorsa. Előbbi március 21-én fogja zárni az évadját, míg helyére, március 28-án érkezik utóbbi évadjának a második fele. Ezen kívül lehet számolni újabb sorozat berendelésekkel, melyek premierjét nyárra időzítik. (Legalábbis egy-kettőét biztosan.)
 • Az Off the Map-pel folytatódott a panel. Az ABC legújabb kórházas sorozatáról annyit hangsúlyoztak ki, hogy nem Grey’s Anatomy lesz a dzsungelben. – a premierje tegnap volt, így hamarosan kritika formájában beszámolunk arról, hogy az alábbi kijelentés mennyire helytálló, vagy éppen nem.
 • A Disney is szerepeltette magát. Ott voltak a legújabb tévéfilmjének a szerepelői, a Lemonade Mouth: Bridgit Mendler, Adam Hicks, Hayley Kiyoko, Naomi Scott, Blake Michael, Nick Roux és Tisha. Február 14-én lesz premieren a Disney Junior műsorán.
 • Nem kapott panelt a Mr. Sunshine, a Happy Endings, a Body of Proof és a Secret Millionaire. Ennek csupán csak az az oka, hogy a 2010-es nyári TCA Press Tour-on kaptak.


Rendező: Patricia Riggen; színészek: Tisha Campbell-Martin, Nick Roux, Adam Hicks, Bridgit Mendler, Hayley Kiyoko, Naomi Scott, Blake Michael; executive producer: Debra Martin Chase.
// Disney Channel


free web stats