Greek – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: thingol 2007 August 10, 17:21-kor a(z) Greek,Pilot témába.

Látom, Kanyecc már írt róla (nem is egy résznyit!), de mivel le vagyok kicsit maradva a nyári sorozat-premierekkel (te úristen, mi lesz itt ősszel), így neki álltam pótolni, a Damagesről már írtam, de gyorsan megnéztem a Greek-et is, és, nem volt rossz! Komolyan mondom, ha minden sorozat ilyen jó, akkor nagyon-nagy bajban leszek, ha mindezeket pótolni akarom.

greek_101_thingol.jpg
Tehát mi is az a Greek? Hát, elsőre nem igazán tudom meg mondani a műfaját, mert sitcomnak is jó lenne a story, meg gondolom volt már egy csomó B kategoriás ilyen film is. Most nézem imdb-n, hogy Comedy / Drama, hát, én is valami ilyesmire gondoltam volna.

A sorozat: ilyen alfa déta béta egyetemi házakról, diákszövetségekről szól, a főhősünk pedig Rusty, akinek a nővére már a legjobb lány koleszben alelnök, de ő persze letagadta, senki nem tudott róla, hogy van egy öccse. Nos, Rusty idáig egy tipikus stréber volt, és valami mérnöki szakra ment egy csomó geek -el, akiknek az egyetemi buli annyit jelent, hogy két diétás kóla mellett robotokkal harcolnak, és ilyen a szobatársa is, aki vallásos és rasszista. Egy kicsit klisés story, hogy egy volt geek kocka stréber gyerek próbál be illeszkedni az egyetemen, már 100-szor láttuk, de azért még mindig flash tud lenni…

Az egyetem és a lánykolesz hozza magával a rengetek eyecandy-t, ami jó, mert valami miatt nézni is kel a sorozatot: ahogy nézi az ember, sorba jönnek szembe a bombanők, de azért ez nem egy Entourage. Igazából egyetlen nagy baja van az egésznek, az, hogy az ABC Familyn megy. Ez két dolgot jelent: nem lesz olyan könnyen kasza, viszont nem lesz egy kivillanó cici sem, semmi, ami nagy kár, mert az végleg a gép elé szegezett volna…

Összességében azért egy kellemes kis szórakozás, amit nem fogok várni minden héten, de ha látom, hogy van, akkor megnézem.

“Rusty: dögös csaj. Dögös csaj: Rusty.”

This entry has a rating of 2

free web stats