Studio 60 – 1.13 – The Harriet Dinner (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 13, 20:39-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_1131.jpg
Premier:
2007/01/29
Írta: N/A
Rendezte: Timothy Busfield
Történet: Eli Attie

Tomnak le kell mondania a randiját Lucy-vel, mivel Jack megparancsolja neki, hogy Tao lányát győzze meg apja helyes döntéseiről. Harriet és Matt között nem, hogy jobbra fordulnának az események inkább rosszabbra! Hasonló a helyzet Jordan és Danny között is, mivel utóbbi bocsánat kérése kisebb galibát eredményezett. Cal, sem lóghat ki a sorból, mivel egy kígyó elszabadult a stúdióban, szóval áll a bál…

Megjegyzés: Kell ennél eseménydúsabb rész?! Jegyzem meg rögvest, hogy most érkeztünk meg a “trilógia” (előző volt a felvezető) csúcspontjához! Zajlanak az események, mindenki csak bukik egy jó nagyot, mi meg várjuk, hogy ebből az egészből, hogyan hozzák ki magukat a készítők úgy, hogy még ennél is jobban istenítsük őket. Tény, már ezzel a teljesítményükkel megcsinálták, de még érzem: tartogatnak sok jót is.

Hariet véget akar vetni Matt-tel való kapcsolatának, azonban Matt még mindig szerelmes belé. Direkt csak azért licitált egy héten keresztül, hogy a kedvében járjon és levegye a lábáról! Igaz a licit tippje kissé mellé ment, de akkor is jó volt. És feltűnik ekörül a szál körül egy ifjú tini deszkás Christian Camargo! Kissé emos a stilusa, de azért szeretjük! A rész, azonban még tartogat meglepetést, hiszen a Masi Oka is itt van egy vendégszerep alkamlával! Ezt már csak a kígyó elszabadulása tudja tovább tetőzni! Azaz még sem, mivel Tom is befürdik, az ifjú fekete is befürdik és Danny-ék is befürdenek. Kim meg közben élvezi az élet és rástartolt Tomra. Áhh… Mint egy szappanopera. Imádom!

This entry has a rating of 5

free web stats