Studio 60 – 1.14 – The Harriet Dinner (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 13, 20:51-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_114.jpg
Premier:
2007/02/05
Írta: N/A
Rendezte: John Fortenberry
Történet: Mark Goffman, Dana Calvo

Kim igen kiütötte magát a sok alkoholtól, ezért Simone felügyeli, míg Tom Jackért megy! Természetesen Tao-ék is megérkeznek a későbbiek folyamán. Hariet nem habozik tovább: Kimondja amit érez, még ha ezzel fájdalmat is okoz Mattnek. Danny, azonban szerencsésebb ezen a téren, mivel Jordannel való tetőn lévő fenn rekedésük elsimította az akadályokat…

Megjegyzés: Mondhatni mesteri befejzés! Nem lehet mindig teljesmértékű “Happy End” és szerencsére most sem lett ilyen! Talán jobb is, hiszen nem sikerülhet mindenkinek minden. Miről szólna akkor a folytatás. Nem bántam meg, hogy vártam 2-3 hetet a folytatással, mert bűn jó lett! Azt hittem egy csomo kudarc lesz, már mint nem kudarc, csak amolyan átlagos dolgok, de nem.

Amint az várható volt, rendeződtek több szerelmi szálon is a kapcsolatok: Tom és Lucy között továbbra is az a randi, melyet már megelőzőtt az első csók, valamint Jordan kis bűvészmutatványa is eredményre vezetett! Kihizze volna, hogy ekkora lesz a vége?! Már csak azt nem értem, hogy Jordan miért félt annyira Danny-től. Az oksa, hogy fél az újabb elhagyástól, de akkor is: jobban, rosszban. Hariet-ten meg nem tudok kiigazodni. Már kissé kezdem lotyónak tartani, mert csak a nyaka köré húzi a pasikat, és csak áltatja őket. Kíváncsi leszek beváltja-e tettét, amit Mattnek mondott. Jack is örülhet, hiszen Tao mellettük áll. Azért az is nagy poén volt, hogy az öreg tud angolul. Le a kalappal! Nagyot alkottak!

This entry has a rating of 5

free web stats