Két csatornára is jön a Bionic Woman

 
Beküldte: Kanyecc 2011 January 23, 13:46-kor a(z) Magyar hírek témába.

Több újdonságra is számíthatunk februárban a Viasat 3 és a Tv6 műsorán. Előbb, viszont foglalkozzunk a Tv2-vel. Február 6-án – a távozó The Cleaner – A független helyére – érkezik a Bionic Woman. A csatorna régóta ígérte, hogy jön a műsorukra, így ideje volt. 2007/08-as idény egyik bukottja, ami az NBC műsorán ment. Első – és egyetlen – évadja mindössze 8 epizódot élt meg, ami érthető, mert se tessnek, se nekem nem tetszett a nyitása, de a folytatása sem. (Azért ledaráltuk, bár ez nem rémlett most nekem. Vivát archívum.) A kaszáját – első sorban – a gyenge nézettsége miatt kapta, de ez visszavezethető a történetre is. Náluk Bionikus nő címen fog futni.

Február 17-én azonban érkezik a Tv6 műsorára is, ahol Bionika címen debütál. A különlegessége az egésznek, hogy a kábeles tévécsatorna más szinkronnal adja le, mint a Tv2. Van választási lehetőségünk ilyen téren. Hamarosan közöljük a szinkronlistákat is, mert kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek, melyik a tökéletesebb.

Lesznek egyéb premier is. Kezdjük a Viasat 3-mal felsorolásszerűen:

01.31.: Top Gear – 6. évad (TV6-on már ment)
02.02.: Esküdt ellenségek: Bűnös szándék – 5. évad (Országos tévépremier)
02.06.: Odaát – 2×12-től (Viasat3 premier)
02.20.: A Nagy Ő – 8. évad

A Tv6-on csak ismétlések lesznek:

02.15.: Smallville – 1. évad
02.16.: Lépéselőnyben – 1. évad

Plusz végére még annyit, hogy a Leverage második évadjának kezdéséről és a Dark Blue érkezéséről egyelőre nincs információja a csatornának.


free web stats