A Producerek szerint 2011-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2011 January 24, 15:33-kor a(z) díjátadók témába.

Miután megvolt a (remek) felvezetés (Ricky Gervais-szel), azaz lezajlott a Golden Globe, az egyes céhek is neki láttak a díjaik kiosztásának. Ha jól látom, akkor a sort a producerek folytatták, mert ugye a színészek már kiosztották a hónap első hetében. Az eseményre január 22-én került sor, melynek a Beverly Hilton Hotel adott otthont. A műsorvezető: Judd Apatow volt.

22. alkalommal adták át a PGA Awards-ön a díjakat. A filmes részleg meglepetéssel színesítette az estét, ugyanis se az Inception, se a The Social Network, se a The Fighter nem vitt haza díjat, ami azért fura, mert nagy esélyesek között tartották számon mindegyikőjüket. – Jöhet keresztkérdés, miszerint a sorozatoknál is lesz megdöbbenés? Nem. A papírforma érvényesült, aminek igazából örülök, mert végre nyert díjat a The Pacific. Drukkoltam neki, sikerült. A tavalyi győztesek listáját itt, az idei jelölteket itt lehet visszanézni, míg a 2011-es győztesek a tovább mögött.

Legjobb sorozat (vígjáték):

Modern Family (ABC)
Producerek: Steven Levitan, Christopher Lloyd, Jeff Morton, Dan O’Shannon, Jason Winer, Bill Wrubel, Danny Zuker.

Legjobb sorozat (dráma):

Mad Men (AMC)
Producerek: Lisa Albert, Scott Hornbacher, Andre Jacquemetton, Maria Jacquemetton, Blake McCormick, Dwayne Shattuck, Matthew Weiner.

Legjobb minisorozat/tévéfilm:

The Pacific (HBO)
Producerek: Gary Goetzman, Tom Hanks, Eugene Kelly, Todd London, Cherylanne Martin, Bruce C. McKenna, Steven Shareshian, Steven Spielberg, Tony To, Tim Van Patten, Graham Yost.

Legjobb szórakoztató tévés produkció:

The Colbert Report (Comedy Central)
Producerek: Meredith Bennett, Stephen T. Colbert, Richard Dahm, Tom Purcell, Allison Silverman, Jon Stewart.

Legjobb valósággal foglalkozó tévés produkció:

Deadliest Catch (Discovery Channel)
Producerek: Thom Beers, Jeff Conroy, Sheila McCormack, Ethan Prochnik, Matt Renner.


free web stats