Folytatódik a The Closer

 
Beküldte: tess 2011 January 31, 14:04-kor a(z) Hírek témába.

Nagyon úgy fest a TNT nem törődik bele az aranytojást tojó tyúk elvesztésébe, bolond is lenne, így most már tuti biztos, hogy folytatódni fog a The Closer. Eddig ugye arról szólt a fáma, hogy Kyra Segdwick távozik a 7. évad végén, ami ugye a sorozat halála lenne, elvégre nélküle már nem lenne ugyanaz. Most a legújabb értesülések szerint a csatorna addig kötötte az ebet a karóhoz, míg kapott a sorozat +6 részt, vagyis a záró akkord 21 részes lesz. A menetrend pedig a következőképpen alakul majd, nyáron jön 10 rész, ősszel a maradék 5 és 2012 nyarán az utolsó 6 rész.

Továbbá döntés született arról is, hogy a sorozatot tovább folytatják spin-off formátumban, vagyis hál istennek a direkt főszereplő cserés ötlettől elállt a csatorna. A 2012 nyarán érkező 6 részben hoznák be az új karaktert, aki utána a Major Crimes címe futó spin-off főszereplője lenne. A sorozat kb. ugyanazon az őrsön játszódna, de szerencsére nem egy random, kierőszakolt nyomozós sorozatot kapnánk. A fő koncepció itt a halálraítéltekre, illetve a halálbüntetéstől megkíméltekről szólna és a háttérben zajló alkudozásokról. Vagyis a drámai töltet már most borítékolható!

Végül pedig álljon itt pár sor a TNT ok-okozati hálójáról, miért is ragaszkodik ennyire a sorozathoz. Az ok természetesen pofon egyszerű, a The Closer jelenleg a legnézettebb scripted sorozat kábeles fronton, amit időről időre elég szépen be is biztosít. A sorozat 3. évada viszi eddig a prímet, a premiert 8,81M, míg a finálét 9,21M néző követte nyomon, amiben még nincsenek benne az ismétlések és a DVR adatok sem. Durva mi, azért nem egy országos adó megirigyelné ezt az eredményt.


free web stats