3 új sorozat az ABC Family-n

 
Beküldte: Kanyecc 2011 February 5, 20:37-kor a(z) Hírek témába.

Várható volt, hogy az ABC Family nem fog a seggén ülni. A héten három pilotjának megadta a sorozatberendelést, amivel érzésem szerint, egyre jobban kezd megpecsételődni az alacsony nézettséget produkáló Greek sorsa. A Nine Lives, a The Great State of Georgia és a Switched at Birth 10-10-10 epizódos bekérést kapott. (Az ABC Family általában 10 mellett teszi le a voksát, majd a későbbiekben, a nézettségi mutatók alapján ítélkezik a további – +10 vagy +12 vagy kasza – sorsa kapcsán.)

A Nine Lives alapjául Celia Thomson The Nine Lives of Chloe King című könyvsorozata szolgált. A projekthez még októberben csatlakozott Dan Berendsen, aki a pilot írója lett. A gyártást az Alloy Entretainment fogja lefolytatni. A sztori középpontjában: egy fiatal férfi áll, aki 16 éves korában rádöbben, hogy bizonyos képességekkel rendelkezik, ami miatt egy különös és titokzatos lény van a nyomában. A szereplők sorában: Amy Pietz, Grey Damon (True Blood), Grace Phipps, Benjamin Stone (10 Things I Hate About You), Alyssa Diaz (Southland) és Hong Lee (The Secret Life amerikai Teenager). Dráma lesz.

A The Great State of Georgia már komédia lesz, amelyet az ABC Studios fog legyártani. Majandra Delfino és Raven-Symoné lesz a főszereplője, melyben középpontjában egy hatalmas egoval megáldott feltörekvő leányzó, akinek kalandos életét követhetjük nyomon New Yorkban. A produkcióért: Jennifer Weiner és Jeff Greenstein felelős.

A Switched at Bitch egy drámasorozat lesz, mely középpontjában két tizenéves lány áll, akik rádöbbennek, hogy születésükkor elcserélték őket. Az egészben a pláne, hogy az egyik gazdag családban nevelkedett, sok testvér jelentében; a másik szegényben, mint egyke. A lányok kérésére a szülők megpróbálják orvosolni a problémát. A szereplők között: Constance Marie, Katie Leclerc, Vanessa Marano (Gilmore Girls), Lea Thompson, DW Moffett (Friday Night Lights) és Lucas Grabee. Elizabeth Weiss fogja írni a pilotot (ami már kész, ugye).


free web stats