Hex – 1.05 – The Release

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 19, 15:51-kor a(z) Hex témába.

hex_105.jpg
Premier:
2004/11/14
Írta: Julian Jones, Lucy Watkins
Rendezte: Brian Grant

Cassie egész nap csak hány, és lázas. Thelma szerint ezek a terhesség első jelei. Egy tesztet követően, persze be is igazolódik elméletet. Nem sokára megérkezik az apa is, Azazeal személyében. Cassie úgy dönt, hogy elveteti gyermekét. Azazeal, persze próbálja meggyőzni több, kevesebb sikerrel…

Megjegyzés: Hát ez a rész szerintem harmat gyenge volt. Lehet, hogy bennem van a hiba, de valahogy nem tetszett ez az egész részes punnyadás. Az oké, hogy Cassie körül kell, hogy forogjon, de most Thelma kissé az agyamra ment. Lehet sajnálni, de azért ez túlzás volt, amit csinált az egész rész alatt.

Ha a rész legjobb jelenetét akarnám kiemelni, talán Azazeal prédikációja a templomban lenne az! Tetszett, amit ott alakított. Látszik, hogy tudja a történelem minden apró részletét. Kissé tényleg Omen-es volt ez a rész, de ettől még nem esett meg rajta a szívem, viszont külön pozitívum, hogy jelen pillanatban a rossz nyert. Special, én mindig neki drukkolok a filmekben, ezért is tetszik az Omen, a Rém álom az elm utcában, meg még jó pár filmsorozat. Kíváncsian várom, mit hoz a második évad.

This entry has a rating of 2

free web stats