Hex – 2.01 – Cursed

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 19, 16:57-kor a(z) Hex témába.

hex_201.jpg
Premier:
2005/09/18
Írta: Lucy Watkins
Rendezte: Brian Grant

Cassie rájön az igazságra: A babája megszületett, és életben van. Azazealnek a tanárnő segít Cassie fiának a nevelésében, ezért kissé másképp is viselkedik, ami természetesen mindenkinek fel is tűnik. Közben egy új tanuló – Ella – érkezik az iskolába, aki nem éppen egy átlagos diák…

Megjegyzés: Azta, hát nem éppen egy ilyen évad premierre számítottam! Az első évad fináléja után jelentősen ugrott a sorozat színvonala. Ezzel a résszel a készítők tényleg odatettek, és ennek nagyon is örülök. A szálak közé bekapcsolódik egy kis nosztalgia is, melyből az elmúlt részek alkalmából nem éppen volt részünk.

Spoiler: Feltűnik egy új diák, Ella személyében. Stílusa nem hagy maga után kivetni valót. Nagyon jól formálták meg karakterét. Le a kalappal. Kiderül, hogy nem a Nephelimek közé tartozik. És az is, hogy az elmúlt években mindig ő szabotálta Azazeal gyermekeinek megszületését, azonban most ezt nem tudtam meg akadályozni, mert elkésett. Tehát itt az idő, hogy a túl gyorsan fejlődő gyermek életének véget vessen! Cassie-re rástartol Félix – az iskola egyik lúzerja. Természetesen csak egyetlen részre kapott szerepet, ami nem is nagy csalódás. Thelma is hozta a régit. Ha már Cassietől nem kapja meg, amit szeretne ellátogat a hulla házba. Mekkora volt már. A zenéket is nagyon jól eltalálták:

Timo Maas feat. Brian Molko – First Day
Gorillaz – Feel Good Inc

Nagyon jó rész volt. És a folytatásban is hasonlóak várhatók.

This entry has a rating of 4.5

free web stats