Studio 60 – 1.15 – The Friday Night Slaughter

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 19, 18:12-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_115.jpg
Premier:
2007/02/12
Írta: N/A
Rendezte: Thomas Schlamme
Történet: Melissa Myers, Amy Turner

Matt életébe nyerhetünk bepillantást, mikor megjelent benne Hariet, és mikor úgy belé szeretett. Akkoriban ment a nagy harc, hogy a még el nem ismert írók művei adásba menjenek. Matt is köztük volt, és a még újoncnak számító lánynak írta ötleteit. A sok kudarcot követően szokott rá a drogra…

Megjegyzés: Huh. Azt hiszem most jöhet egy szitkom ez után, mert nagyon magam alatt vagyok. Ez a rész azért odatett, de rendesen. Le lehet szólni, hogy nem voltak “nagy alakítások” (voltak, de vegyünk alapul az előző részt), vagy éppen vicces jelenetek, de itt nem is erről volt szó. A készítők a dráma műfajt már-már drámaian is vitték bele. Ez a nyomás kissé lehangolhatja az egyszeri nézőt. És le is hangolt elég rendesen. Persze ez volt a cél, és le is a kalappal. Matt mesterien alakított.

Végre bepillantást nyerhettünk a kulisszák mögé, mikor a sok író műsor előtt pár órával odatolong a “írók szobája” elé és várják az ítéletet, miszerint megírt számuk szerepelni fog-e, vagy sem! Matt flashbackjéből ez nagyon is átjött! Igaz, el is gondolkoztatott, mivel a mai időben, mint ha nem láttunk volna annyit írót ott.

Jordan és Danny kapcsolata bimbózik. Jó látni, hogy olyan boldogok. Tom is, és Cal is, szintén nagyot alakított ebben a részben. Nagyon jó ez a sorozat! Tessék nézni!

This entry has a rating of 5

free web stats