Tv2-nél is mozgolódnak

 
Beküldte: Kanyecc 2011 February 11, 15:37-kor a(z) Magyar hírek témába.

Oké, amondó vagyok, hogy idézéssel kezdek, ha már a Tv2-nek van az a bizonyos majdnem hivatalos bennfentes blogja, amin el szokott ejteni pár hasznos és haszontalan információt. Egyébként, azért is érdemes olvasni, mert általában, amiről szó esik berkeikben, azok érkeznek hozzájuk. No, de akkor jöjjön az első:

„(…) nemsokára a TV2-n is bemutatásra kerülő Katedrális (Pillars of The Earth) (…)”

És igen. A Katedrális nézői örülhetnek, leginkább itt gondolok Desmond Wallace kollégaúrra, aki megannyiszor emlegette blogján és twitterjén. A Starz műsorán ment le a minisorozat, ami 8 részes volt és Magyarországon forgatták. Folytatásáról egyelőre biztosan nem tudni, de úgy fest, hogy lesz. A hazai premierje viszont csak 1-2 éven belül lesz aktuális. Így várnunk kell sokat.

A másik hír:

„(…)nincs túlságosan messze egy másik, a The Pacific – A hős alakulat TV2-es premierje sem (…)”

Itt már jóval biztatóbbak a dolgok, ugyanis várhatóan a közeljövőben tűzi műsorára, azonban még azon agyalnak a műsorszerkesztők, hogy melyik napon és időben lenne a legjobb helyen. Tippek jöhetnek kommentekbe.

És végezetül egy olyan hír, aminél a konkrétumok adottak: Február 23-án érkezik 23:20-ra a Dr. Donor, azaz a Three Rivers, avagy a Universal Channel-en futó Három folyam. A cím eléggé szánalmas lett, révén, hogy a csatorna legtöbb sorozata a Doktorból és a Születettből áll, tevődik össze.


free web stats