Studio 60 – 1.16 – 4 a.m. Miracle

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 21, 19:05-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_116.jpg
Premier:
2007/02/19
Írta: N/A
Rendezte: N/A

Szerda van! Mattnek már javában ki kellett volna választani az eheti ötleteket, melyből megírja a péntek esti műsort, azonban állandóan csak Hariet jár a fejében! Emellett még egy fiatal ügyvédnő is “megkeseríti” az életét, aki szexuális zaklatás ügyében nyomoz a stúdióban, és Mattet akarja rávenni, hogy tanúskodjon. Jordan ez idő alatt beszerzett egy “vigyázz rám babát”, mellyel fel akar készülni a közelgő anyaságra, ellenben Danny ezt feleslegesnek tartja…

Megjegyzés: Hát nem igazán tudok rosszat mondani erre a részre sem. A készítők nagyon jól találták el az egészet! Bár volt néhány olyan pont, amitől a falra másztam! Igen, Hariet összes jelenetéről van szó! Nagyon idegesítő volt ebben a részben! Nem is értem mit vár? Úgy tűnik mindkét pasiját elveszette és látszólag ez nagyon is fáj neki. Kétséges, hogy Matt a hallottak után bizzon benne, de sajna a szerelem elvakít, szokták mondani! Luck részéről, persze vége véglegesen is.

Jordan és Danny kalandja volt talán a legmókásabb az egész részben. Jordan és a “vigyázz rám baba”. Mekkora ötlet már. Jordan sem egy IQ-agy, ha 600 dollárt képes volt egy ilyen babáért kiadni. Danny-vel való harca, pedig fenomenális! Mit ne mondjak, példás szülök válhatnak belőlük. Persze csak a maguk módján! A stábnak megint sikerült valami nagyot alkotni, íróink tudta nélkül. És nem is akarok már szólni a lefejezőgépről, ami majd nem Simone életének vetett volna véget. Na abból let volna a nagy per, nem ebből a zaklatásból.

Kari Matchett egyre több mellékszerepet kap az Invasion után. Nem is baj, mert ha a továbbiakban ilyen bravúrosan alakít, akkor én teljes mértékben meg leszek vele elégedve!

Múlt héten a péntek esti mészárlásba nyerhettük bepillantás, most pedig a hajnali 4 órás megváltásba! Utóbbi alatt csak annyit kell értenetek, hogy elfogyott az ötlet, és vészesen közeleg a péntek!

This entry has a rating of 3.5

free web stats