A Szerkesztők szerint 2011-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2011 February 22, 11:34-kor a(z) díjátadók témába.

Újra vissza a régi kerékvágásba. Több Guild Awards-öt tartottak az elmúlt hetekbe, ezeknek a győztes listájától fog a következő napokban zengeni a blogunk. Az ACE Awards-öt, azaz az American Cinema Editors’ Eddie Awards-öt 61. alkalommal tartották meg február 19-én. A céh lényege, hogy a szakmabéli szerkesztők díjazzák a legkiemelkedőbbeket az előző évből.

Az HBO-nak nagy esélye volt tarolni a rendezvényen, hiszen sok jelölést kapott. A meglepetése annyi, hogy a The Pacific ismételten díj nélkül maradt, míg a The Walking Dead egy újabbat zsákolt be. A jelöltek listájáról itt olvashattatok, míg az előző évi jelöltek és győztesek kilétéről itt. (Zárójelesen megjegyezném, hogy a filmes részlegnél a The Social Network nyert, azaz az Inception nem lett itt sem a legjobb. Ez azért milyen már. Oké, hogy a Facebook film ekkora hírnevet vívott ki magának, viszont ennyire nekem mégsem tetszett.) Részletek, azaz a győztesek a tovább mögött.

Legjobb félórás prodkció:

Modern Family, “Family Portrait”
Jonathan Schwartz

Legjobb egyórás produkció (kereskedelmi tévés):

The Walking Dead, “Days Gone Bye”
Hunter Via

Legjobb egyórás produkció (nem kereskedelmi tévés):

Treme, “Do You Know What it Means”
Kate Sanford, A.C.E. & Alexander Hall

Legjobb minisorozat vagy más tévés produkció:

Temple Grandin
Leo Trombetta, A.C.E.

Legjobb reality:

If You Really Knew Me, “Colusa High”
Rob Goubeau, Jeremy Gantz, Hilary Scratch, Ken Yankee, Mark S. Andrew, A.C.E., Heather Miglin, John Skaare & Paul J. Coyne


free web stats