$#*! My Dad Says – Első évad felénél

 
Beküldte: Kanyecc 2011 February 23, 0:14-kor a(z) $#*! My Dad Says témába.

Fura ez nekem, hogy februárban már van olyan sorozat, ami véget ért. A $#*! My Dad Says szerdán búcsúzott, viszont egyelőre még nem tudni, hogy az élők sorából, vagy csak az első évadjával. A CBS megvárja (?) a májusi upfrontot a jelek szerint a döntéssel. Eddig csak a pilothoz volt szerencsém, és mint olvashattátok, nem véletlenül került az elhanyagolt produkciók közé. Félévadját mégis ledaráltam egy félnap alatt, hogy tisztább legyen az összkép.

– You got a mouth on you.
– Yeah,play your cards right and it’ll be on you.

10 részt tudok magam mögött, tehát a félévadon túl vagyok. (Ugye 18 epizódos az első felvonás.) Ez alatt szépen felépítették a történetét. Nem az a szitkom: ahol megáll az élet; ahol nincs semmi mozgás a szereplők körében; ahol nincsenek változások. A bevezető résznél még csak a Henry költözött a faterhoz, aztán később csatlakozott a berkeikbe egy „szobafiú”; majd a másik gyermeke a nőjével. Itt tartok most. Végülis kialakult a családi szitkom képe. Le sem lehet tagadni, mert a 9. rész végén mindenki egy helységben és leszűrik a tényt, miszerint tényleg olyanok, mint egy család éppenséggel.

Megérte a szenvedést? Voltak erősebb és gyengébb részek, mint úgy általában. Sajnos utóbbi volt a dominánsabb, mégis azokkal nagyon vitték a prímet. Több „őskövületet” kell szerepeltetniük, mert igazából ezek az öregemberek adják meg a minőséget. Nagyon jó alakítást nyújtanak; jobbat, mint ha behoznának egy ismert fiatal(abb) eyecandy csajszit, akit szépsége miatt kell kedvelnünk. Ott volt pl.: Zibby Allen (Grey’s Anatomy) vendégszereplése, amit tök értelmetlennek véltem.

I’m not gonna let some fat drunk in a red suit take the credit.

Mindenképpen díjaznom kell a 6. részt, amiben előtérbe került maga az alapkoncepció, tehát, hogy az apjának a beszólásaiból él meg a fiú és lesz vele népszerű. Ez a rész teljes egészében erről szó. Henry megkeres egy újságírót, akinek kezd ötletelgetni, viszont az ötletei kevésnek bizonyultak mindaddig, míg az apja fel nem hívta és telefonban le nem baszta, de jócskán. No, erre egyből ráharapott. Ez volt az egyik rész, amit maximálisan értékeltem; míg a másik, a dupla randis 3. epizód, melyben az öregasszony hozta a formáját.

Nem kérdéses, hogy folytatni fogom, mert annyira nem volt borzasztó. Ha választanom kell a How I Met Your Mother vagy közte, egyértelműen ráteszem a voksom, mert itt legalább értelmes fővezérszál, míg ott semmi. Akad pár jó beszólás is. Igaz nagyon kevés, de azt lehet értékelni. A pilothoz képest erősödött kicsit, nem sokat.

This entry has a rating of 2

free web stats