Fox 2011/12-es dráma tervei

 
Beküldte: Kanyecc 2011 February 23, 19:18-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

A Fox felhozatala eddig a legerősebb, legalábbis dráma szinten mindenképpen. Csak a Weekends at Bellevue-re tudom azt mondani, hogy nem nyerő ötlet. A többivel nincs problémám. Nagy nevek egyébként mindegyik produkcióban ott vannak, pl.: J.J Abrams Alcatraz vagy Kiefer SutherlandTouch. Ütős 2011/12 elé nézünk. A legdurvább, hogy a szkriptek között van olyan durvaság, amit egyelőre még be sem rendeltek pilotnak. Róluk hamarosan érkezik az összegző, addig is jöjjön a jelenlegi felállás. (A casting most is tart néhány produkciónál, így a lista nem teljes.)

Jelmagyarázat:

(W) = író
(DIR) = rendező
(EP/CRTR) = executive producer/készítő:
(BOOK) = könyvíró

 • Alcatraz
  Stúdió: Bad Robot Productions · Warner Bros. Television.
  Készítők: Bryan Burk (EP), Bryan Wynbrandt (CRTR/CO-EP), Danny Cannon (DIR – Pilot), Elizabeth Sarnoff (CRTR/EP), J.J. Abrams (EP), Steven Lilien (CRTR/CO-EP).
  Történet: a szinapszisa alapján 30 évvel ezelőtt eltűnt rabok és őrök kerülnek a középpontba, akik rejtélyes módon hirtelen napjainkban tűnnek fel. Egy sor FBI-ügynök azon fog munkálkodni, hogy előbbieket kézre kerítsék, és kiderítsék, hogyan tűntek el valójában.
  Szereplők: Jason Butler Harner, Jonny Coyne, Jorge Garcia, Parminder Nagra, Robert Forster, Sam Neill, Santiago Cabrera, Sarah Jones.
 • Bones-spinoff (aka. The Locator) – backdoor pilot
  Stúdió: 20th Century Fox Television.
  Készítők: Daniel Sackheim (DIR – Pilot), Hart Hanson (CRTR/EP), Richard Greener (BOOK).
  Történet: egy backdoor pilotottal állunk szemben, melyet az 6×19-es rész keretében fognak elénk tálalni a készítők. A főhőse egy bizonyos The Locator (Geoff Stults) lesz. A szinapszis szerint ez a bizonyos ürge egykori katona rendőr, aki játszva könnyedséggel találja meg a nyomokat, mellesleg kicsit paranormális is.
  Szereplők: Geoff Stults, Michael Clarke Duncan, Saffron Burrows.
 • Exit Strategy
  Stúdió: 20th Century Fox Television · K.O. Paper Products.
  Készítők: Alex Kurtzman (EP), Antoine Fuqua (EP/DIR – Pilot), David Guggenheim (CRTR/CO-EP), Ethan Hawke (PROD), Heather Kadin (EP), Roberto Orci (EP).
  Történet: egy csapatnyi CIA-ügynökről szól, akiket akkor vetnek be a dolgokba, hogy ha már kilátástalan a helyzet, vagy éppen balul sült el a küldetés.
  Szereplők: Ethan Hawke, Megan Dodds.
 • Locke & Key – májusra várható
  Stúdió: 20th Century Fox Television · DreamWorks Television · K.O. Paper Products.
  Készítők: Alex Kurtzman (EP), Darryl Frank (EP), Heather Kadin (EP), Joe Hill (BOOK), Josh Friedman (CRTR/EP), Justin Falvey (EP), Mark Romanek (DIR – Pilot), Roberto Orci (EP), Steven Spielberg (EP), Ted Adams (EP).
  Történet: Képregényadoptációról van szó. A sztori középpontjában: a Locke család gyermekei állnak, akik végig nézték apjuk meggyilkolását, majd elköltöztek Lovecraftba, ahol egy különös kulcsot találtak. Mint általában, a kulcsok ajtót nyitnak, de lehet nem jó dolog minden „ajtón” benézni, mert hátha kiszabadul onnan valami…
  Szereplők: Harrison Thomas, Jesse McCartney, Miranda Otto, Nick Stahl, Sarah Bolger, Skylar Gaertner.
 • Touch
  Stúdió: 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment.
  Készítők: Charles McDougall (DIR – Pilot), Katherine Pope (EP), Kiefer Sutherland (EP), Peter Chernin (EP), Tim Kring (CRTR/EP).
  Történet: egy apáról és fiáról szól a történet. A családfő egyik nap rájön, hogy néma, autista gyermeke meg tud jósolni bizonyos dolgokat/eseményeket, mielőtt azok bekövetkeznének.
  Szereplők: Kiefer Sutherland.
 • Weekends at Bellevue
  Stúdió: BermanBraun · Universal Media Studios.
  Készítők: Gail Berman (EP), Gene Stein (EP), Jack Bender (DIR – Pilot), Julie Holland (BOOK), Lisa Zwerling (CRTR/EP), Lloyd Braun (EP).
  Történet: egy pszichiáter áll a középpontjában, aki a Belevue kórházban dolgozik, New York-ban. (Ez elvileg a legrégebbi állami kórház az USA-ban.) Lényegében a páciensekre és a magánéletre fog helyeződni a hangsúly.
  Szereplők: N/a.

free web stats