Prison Break – Season 3. kezdete

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 23, 18:37-kor a(z) kritika témába.

Mondhatom én is jókor dolgozom. Délutánig kellett küszködnöm, hogy végre gép elé ülhessek és meglessem, milyen is lesz a Prison Break folytatása. De mielőtt még szólnék az első 17 percről, egy helyre összesíteném, hogy még is mit kell az új évadról tudnunk: írtam anno egy spoiler-karantént, melynek frissítése esedékes lenne már, valamint beszámoltunk az éppen börtönbe készült (Még nem, de nagyon úgy tűnik) és kiírt Tweener tárgyalásáról is, Sarah új filmjéről belöktünk egy promot, amit a Season 3-as promo követett, majd a mai napon (egyszer, kétszer) írt tess a nagy eseményről. Persze még lenne casting hír is, na meg kínai szökés, Beckhamről már nem is beszélve… Na és akkor jöjjön az a bizonyos 17 perc!

prison_301.jpg
Olyan lett amilyre számítottam. Új környezet, azonban durvább az előzöknél. Mondhatni Scofieldék visszasírják majd a Fox Rivert. Micheal, Bellick és Mahone! Nehéz élet vár rájuk, így első ránézésre. Főként Bellickre, akit már az elején kiszemeltek az ottani rabok. Jönnek is a részére a megaláztatások, mikor például vízért kuncsorog. Micheal és Mahone a történések után sem köt békét, bár úgy több esélyük lenne a túlélésre.

Panama tényleg egy jó hely a forgatásra. És nem csak a forgatásra, hanem a sorozat történetére is, hiszen ottan nem éppen azok a törvények uralkodnak, mint Amerikában. Sokkal kegyetlenebbek, és korruptabbak az emberek. Tapasztalhattuk ezt már az első 17 percben is, mikor az egyik rabot (négert) meglátogatja a csajszi! (Neveket még nem akarok megjegyezgetni, szóval nézzétek el ezt nekem.) Az itten börtönnek is van kültere. Itt történik meg a tesók eszme cserélye is.

Sok minden noha nem történt, még is ígéretesnek indul az évad. Mindent fel kell elölről építeniük. És most az a legszebb, hogy fordult a kocka, ugyan is Lincolnak kell Micheal kijutásáért harcolnia. Még nem értékelném ezt a részt, hiszen felét sem láthattuk. Kitudja, mit hoz a folytatás.

Az este folyamán GURU TV-n is megnézhetitek, szóval akit érdekel, az kattintgassa a TV menüpontot!


free web stats