Kyle XY – 2.10 – House of Cards

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 27, 18:29-kor a(z) Kyle XY,Magyar jelenlét témába.

kylexy_210.jpg
Premier:
2007/08/13
Írta: James Stoteraux, Chad Fiveash
Rendezte: Patrick Williams

Úgy tűnik, hogy Nicole körül rendeződtek a dolgok, ezért vacsorát készít a családnak, azonban egy váraltan vendék is betoppan Stephennel együtt, még hozzá főnöke: Ballantine. Kyle, amint meglátja a gyűrűt már tudja mi lesz a másnapi teendője. Elmegy a Madacorp-ba, hogy megfigyelje a biztonsági rendszerét, hogy majd Declan és Foss segítségével visszaszerezzék a gyűrűt, mely a Zzyzx-ben talált Adam ládájának a kulcsa…

Megjegyzés: Az előzőhöz képest sokkal stabilabb rész volt, azonban jobb nem biztos! Végre itt is pörögnek az események, ahogy azt már megszoktuk az előzőekben! Most Kyle tényleg mindent bele ad, hogy visszaszerezze Adam gyűrűjét. Szerintem erre a merészségére nem sokan számítottunk volna.

Foss, amint láthattuk kibukott, hogy Declan is a csapat tagja lett. Nem is csoda, hiszen annyira még nem profi a kölyök, és fél, hogy majd fenn tartja őket. Kétség kívül így is lesz. Miatta fogják el Foss-t, de legalább Kyle megtudja: mit rejt a láda tartalma. Azonban addig kissé göröngyös az út, hiszen jó pofiznia kell a Madacorpban Ballantine-nel. Amint láthattuk még maga Ballantine se biztos a fiú tudásában, mert ha az lett volna, jóval biztonságosabban tette volna a dolgát, mikor szolidan körbe vezette a cégében. Nagy akciót láthattuk Kyle részéről, és dicsérni is tudom az alkotókat ezért az összedobásért! Egyedül azt nem értettem, hogy a titkárnőnek az irodájában hogyan lehet a főnöke kódjával bármihez is hozzá jutni! Ez a rész kissé sántított de kafa volt!

Amint azt láthattuk kinyílt a titkos doboz tartalma! Érdekes, hogy Brain még nem vetette rá a kezét ez előtt a tartalmára, amikor tudta, hogy hol van! Újból sok kérdés merült fel a történettel kapcsolatban, de már érződik a finálé hangulata! Egyre jobban pörögnek az események, egyre több régi szereplő tűnik fel.

Az akció mellett a szomorúság is tükröződik a sztoriban. Ott van a fiatal Andy, aki még alig élt, azonban nem is fog sokáig, mert orvosa szerint rákja nem éppen jó indulatú! Persze ez Josh-t is igen lehangolja, aki meg minket, hiszen jellegzetes stílusát a háttérbe tette! Kétségtelenül nagyon szerelmes és ahogy mondta ő is, mindenben hasonlít az ízlés világuk. Josh mellett, azonban Lori-n is az aggodalom uralkodik. A Madacorpban igen jól összehozták Emily és Stephen kapcsolatát, amire tényleg lehet irigykedni! Nem is csoda, hogy Lori mellett még Nicole-on is kijön.

Jessi egyre több mindent tud meg múltjáról, még ha Emily nem is akarja ezt! Nicole-nál is kezd összeállni a kép, ami annyit jelent, hogy igen csak fel fognak gyorsulni az események!

Amint azt már mondtam a részt inkább a buslakodás hangulata vette körül: Amanda – Kyle, Josh – Andy, Stephen – Nicole és Emily – Paige kapcsolatát ragadjuk ki. Íme a mostani rész zene arzenálja:

AM – We Will Remain
AM – What You Hide
William Tell – Maybe Tonight
Sherwood – Middle Of The Night
Unkle Bob – Swans
Thirteen Senses – The Salt Wound Routine

Jah és ami majdnem kimaradt: Hogy megint volt magyar utalás a részben! Még hozzá Adam vonalában, ugyan is dobozban talált képeslap – melynek Kyle és XX van – hátuljára az van írva: “a fény majd megmutatja az utat” Aki nem hiszi kattintson a szövegre!

This entry has a rating of 4

free web stats