Áprilisi AXN kínálat

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 3, 22:43-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az AXN-től megszokhattuk, hogy erős kínálattal indítja a tavaszt. Egy rakat visszatérőjének hozza el az aktuális szériáját, félévados elmaradással, ami hazai szemszögből eléggé irigylésre méltó lehet pár országos tévécsatornának. A március újdonságokról korábban beszámoltunk, így az áprilisira helyezném a hangsúlyt a folytatásban.

Először is jöjjön egy tweetben elcsiripelt hír, hátha valaki nem követ: március 7-től az AXN Player-ben elstartol a Fear Clinic – A rettegés című új websorozat. Hétfőnként kapunk új részeket belőle. A sztori középpontjában: egy mániákus pszichiáter áll, akinek feltett szándéka, hogy megszabadítsa az emberiséget a legszörnyűbb félelmeitől. Főszerepben: Robert Englund lesz.

Áprilisban két – viszonylag friss – sorozat, akarom mondani újonc mutatkozik be. Az egyik a Gyilkos elmék: Alapos gyanú, azaz a Criminal Minds: Suspect Behavior. Ugye a Gyilkos elmék anyasorozatnak a kistestvére volna, a pár héttel ezelőtt startolt a CBS műsorán. A kritikusok szerint felesleges kísérlet volt, mivel koránt sem hozta azt a színvonalat, amit vártak volna tőle. A másik a Being Human USA, azaz A vámpír, a vérfarkas és a szellem angolsorozatnak az amerikai feldolgozása, ami januárban startolt a Syfy műsorán kinn, és ha sikerül tartania a nézőszámot, már pedig miért ne, akkor jó esélyekkel tér vissza a következő idényben is. Előbbi április 6-án 21 órakor, utóbbi 12-én 22 órakor debütál.

Lesznek visszatérő sorozatpremierek. Április 11-én jön a Gyilkos elmék hatodik évadja, ami odakinn megy éppen. Ezen kívül 19-étől leadásra kerül a Derült égből család második – és egyben utolsó – etapja is. 13 résszel folytatódik Lux kalandozása. A The CW az alacsony nézettsége miatt elkaszálta.

Óz boszorkányai címen április 24-én és 25-én 21 órakor az AXN kínálatában egy minisorozat is helyet kap. Szinapszisa a következő lenne: „Az Óz, a csodák csodája című klasszikuson alapuló, különleges mini-sorozatban a felnőtt Dorothy Gale sikeres, New York-i mesekönyv-íróként él, ám hamar ráébred, hogy fantasztikus történetei valójában nem csupán a képzelet szüleményei, hanem elfeledett gyermekkori emlékein alapulnak. Mikor a Nyugati Boszorkány felbukkan a Times Square-en, Dorothy-nak minden bátorságát össze kell szednie, hogy szembeszálljon vele.” Óz szerepében a háromszoros Emmy-díjas Christopher Llyod látható.

Az AXN SciFI is bekeményít. Hozza a Ghost Hunters 4. évadját, a Reaper-t és a Star Trek DS9 második évadját.


free web stats